Kuntosalilaitteisto Tyyssija

Information

Open procedure
9/8/2021 2:57 PM (GMT+02:00)
10/4/2021 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Turun yliopisto Turun yliopisto
Jaakko Uotila Jaakko Uotila
Yliopistonmäki
20014 Turun yliopisto
Finland
0245896-3

Closing date has passed.

Short description

Turun yliopisto aikoo hankkia kuntosalilaitteita ja –tarvikkeita tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Turun Ylioppilaskylään on valmistumassa loppuvuoteen 2021 mennessä uusi, Tyyssija-niminen opiskelija-asuntokohde. Kohteessa tulee sijaitsemaan myös Turun yliopiston CampusSportin kuntosali. Rakennus sijaitsee Ylioppilaskylässä, osoitteessa Inspehtorinkatu 12, 20540 Turku.

Kuntosalin koko on 271,5 m² ja tilat sijaitsevat katutasossa. Pohjakuviin liite 3 ja 3a on merkitty myös vapaapainoalue.

Hankinnan kohteena ovat liitteen 1 mukaiset kuntosalilaitteet, niiden toimitus sekä laitteiden asennus ja käyttökuntoon saatto sekä huoltohenkilöstön koulutus asennuksen jälkeen tai muuna erikseen sovittuna ajankohtana. Laitteiden tulee täyttää EU-alueella ja
Suomessa voimassa olevat säädökset ja viranomaismääräykset. Tarjoushinnan tulee sisältää kuntosalin laitteet, laiteasennukset, kaikki laitteiden toimitukseen sisältyvät kuten esim. kulut ja kustannukset, rahtikulut sekä laitteiden käyttökuntoon
asennus, pakkausjätteiden pois kuljettamisen sekä laitteiden käyttö- ja huoltokoulutus.

Tarjouksen tulee myös sisältää tieto laitteiden takuuajasta ja varaosien saatavuudesta.

Kuntosaliin hankittavat laitteet palvelevat niin ohjattuja ryhmiä kuin yksittäisiä käyttäjiä. Tarjottavien laitteiden tulee olla nimenomaisesti kuntosalikäyttöön suunniteltuja, rakennettuja, turvallisia ja testattuja. Laitteiden sijoittelussa on huomioitava riittävä esteettömyys mahdollisuuksien mukaan huomioiden kuitenkin tilarajoitteet. Laitteiden tulee mahdollistaa turvallinen, käyttäjäystävällinen lihaskuntoharjoittelu. Laitteiden tulee soveltua siihen erityiseen tarkoitukseen, johon ne hankitaan ja olla kestävyydeltään ja muilta ominaisuuksiltaan tasoa, joka huomioi toisaalta tilarajoitukset ja toisaalta sen, että laitteet ovat huomattavassa, toistuvassa käytössä.

Laitteiden tulee olla tarkoitettu ja suunniteltu ammattimaiseen, jatkuvaan kuntosalikäyttöön ja soveltua monikäyttäjäympäristöön.

Hankittavien laitteiden lisäksi kuntosalitilaan tullaan sijoittamaan liitteen 2 mukaiset Yliopiston omistamat nykyiset laitteet ja tarvikkeet. Yliopisto huolehtii omalla kustannuksellaan omien laitteidensa siirrosta, sijoittelusta ja asennuksesta ao. tilaan.

Tarjoukseen tulee liittää mukaan laitesijoittelusuunnitelma (layout), jossa tarjoaja ehdottaa laitteiden sijoitusta koskevat paikat sisältäen myös yliopiston liitteen 2 mukaiset laitteet ja tarvikkeet.

Kuntosalitilat tilat ovat valmistumassa loppuvuoteen 2021 mennessä ja toimituksen (asennuksineen ym. vaatimuksineen) tulee olla tapahtunut viimeistään 14.1.2022, edellytyksin, että rakennus on myös kuntosalin osalta muuttovalmis ja käyttökunnossa. Tarkempi toimitusajankohta sovitaan toimitussopimuksessa. Tilat ilmenevät liitteestä 3 ja 3a.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kuntosalilaitteisto Tyyssija.pdf 355 KB
Kuntosalilaitteisto Tyyssija_liitteet.zip 2.23 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00