Tarjouspyyntö työkone-, kuljetus- ja asentamistöistä vuodelle 2022-2023

Information

Open procedure
9/2/2021 8:41 AM (GMT+02:00)
9/24/2021 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Orimattilan kaupunki Orimattilan kaupunki
Janne Komulainen Janne Komulainen
Erkontie 9
16301 Orimattila
Finland
0129920-0

Closing date has passed.

Short description

Orimattilan kaupungin kaupunkikehitys- ja tekninen toimiala pyytää tuntityötarjoustanne rakentamiseen ja kunnossapitoon käytettävistä työkoneista ja kuorma-autoista kuljettajineen sekä asentamispalveluista vuosille 2022 - 2023. Kyseessä on puitesopimus. Hyväksytyn tarjouksen jättäneet yritykset pääsevät puitejärjestelytoimittajiksi. Hankinnat tehdään etusijajärjestyksen (määräytyy tarjouspyynnön mukaisesti) perusteella.

Töiden tilaajana on yhdyskuntatekniikka, tilapalvelu, elinvoima ja liikuntatoimi. Urakoitsijan tarjoamien hintojen tulee olla voimassa myös Orimattilan kaupungin, vesilaitoksen, Vesi Oy:n ja Lämpö Oy:n mahdollisissa yhteistyöhankkeissa.

Kalustoa käytetään Orimattilan kaupungin alueella pääasiassa pienissä rakentamis- ja kunnossapitotöissä. Toimeksiantojen kesto vaihtelee työkohteesta riippuen muutamista päivistä viikkoihin.

Kuhunkin puitesopimuksella tilattavaan tehtävään valitaan parhaiten soveltuva kone-tyyppi painoluokkaryhmittely huomioiden. Hankinnassa noudatetaan avointa menettelyä ja kilpailutus toteutetaan sähköisenä (Cloudia) kilpailutuksena.

Tilaajalla on oikeus kilpailuttaa ja teettää myös muilla kuin tämän puitesopimuksen palveluntuottajilla puitesopimukseen liittyviä töitä tai siihen läheisesti liittyviä lisätöitä sekä eril-lisiä investointi- ja saneerausurakoita.

Jos sama yrittäjä tarjoaa kahteen tai useampaan osa-alueeseen, niin tilaaja pidättää oi-keuden tehdä yhdistettyjä kohdekohtaisia työtilauksia.


Kts. tarjouspyyntöaineisto.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tarjouspyyntö työkone-, kuljetus- ja asentamistöistä vuodelle 2022-2023.pdf 360 KB
Tarjouspyyntö työkone-, kuljetus- ja asentamistöistä vuodelle 2022-2023_liitteet.zip 638 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00