Tietopyyntö; Kiinteistönhallintajärjestelmä

Information

8/20/2021 1:47 PM (GMT+02:00)
9/10/2021 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Turun yliopisto Turun yliopisto
Jaakko Uotila Jaakko Uotila
Yliopistonmäki
20014 Turun yliopisto
Finland
0245896-3

Closing date has passed.

Short description

Turun yliopisto suunnittelee toimitilojen hallintaan ja suunnitteluun soveltuvan tietojärjestelmän uudistamista. Tämän kartoittamiseksi kutsutaan markkinatoimijat vuoropuheluun markkinoilla olevien ratkaisumallien kartottamiseksi.

Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö tai hankintailmoitus vaan tietopyyntö markkinoiden kartoittamiseksi. Osallistujille ei makseta palkkioita tai korvauksia. Markkinakartoitus ei velvoita Yliopistoa toteuttamaan hankintaa tietopyynnössä kuvatulla tavalla. Kysymyksiin vastaaminen ei sido toimijaa mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä se ole myöskään edellytyksenä myöhemmin mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista, eikä vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.

Yliopisto on tarkemmin kuvannut alustavasti kiinteistönhallintajärjestelmän lähtötietoina erilaisia tavoitteitaan ja tarpeitaan liite 1 "Kiinteistönhallintajärjestelmän lähtötiedot".

Lisäksi liitteellä 2 "Tietopyyntö Turun yo kiinteistönhallinta" on kuvattu Yliopiston kiinteistöhallinnan taustoja sekä listattu erityisiä kysymyksiä, joihin toivotaan saada vastauksia menettelyn kuluessa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
361419_liitteet.zip 1.16 MB
Tietopyyntö.pdf 215 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00