Reklamefinansiert bymøbler

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
6/25/2021 12:07 PM (GMT+02:00)

Buyer

Stavanger kommune Stavanger kommune
Postboks 8001
4068 STAVANGER
Norway
964965226

Short description

Stavanger kommune, ved Kommunalstyret for miljø og utbygging, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer
med dette til dialogmøte vedrørende levering av reklamefinansiert bymøblering.

Eksisterende avtale om levering av reklamefinansierte bymøbler løper ut juni 2023. Avtalen har vært en felles kontrakt med Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg kommune.

Stavanger kommune, med fler, ønsker å inngå en ny avtale om levering av reklamefinansierte bymøbler. I denne forbindelse ønsker vi å invitere til dialog med markedet, for å diskutere ulike løsninger, muligheter og versjoner rundt utformingen av avtalen. Herunder ulike produkter, tjenester, organisering og gjennomføring av kontrakten.

Dagens avtale har gått over tiår, og det er viktig at man finner en løsning som passer best mulig for alle parter. Formålet er å sikre at de gode løsningene kommer beboerne i regionen best mulig til gode, samtidig som man legger opp til en løsning og lengde på kontrakten som oppleves attraktiv for markedet. Dette er forhold vi ønsker å diskutere og få tilbakemelding på i forbindelse med dialogmøtet.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Dialogmøte Bymøbler.docx 19 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00