Markedsundersøkelse/RFI - System for dokumentproduksjon

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
5/20/2021 3:19 PM (GMT+02:00)

Buyer

Registerenheten i Brønnøysund Registerenheten i Brønnøysund
Sissel Fiplingdal Sissel Fiplingdal
Havnegata 48
8910 BRØNNØYSUND
Norway
974760673

Short description

Gjennom et større moderniseringsprosjekt, som har pågått siden 2017 og som vil fortsette i flere år fremover, bygger Brønnøysundregistrene nye saksbehandlingssystemer. For de nye systemene er det realisert en rekke fellestjenester, og vi ser nå nærmere på en fellestjeneste for dokumentproduksjon.

Det er behov for et dokumentproduksjonssystem for generering av store volumer av brev og dokumenter som hovedsakelig inneholder resultat av saksbehandling og registerinformasjon fra bestillinger. Systemet må ha en løsning for å lage og vedlikeholde dokumentmaler, og for å produsere ferdige dokumenter fra disse malene gitt maskinell og manuell input.
Systemet og verktøyene må kunne integreres med fagsystemene, som Brønnøysundregistrene selv utvikler, gjennom standardiserte grensesnitt for system til system integrasjon.

Hensikten med denne RFI’en er å kartlegge løsninger for dokumentproduksjon som er tilgjengelige i markedet, inkludert open source produkter, og som dekker hele eller deler av dette behovet. Resultatet av RFI'en vil gi oss et grunnlag for å avgjøre om vi skal gjennomføre en anskaffelse av et system for dokumentproduksjon. 

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00