Markedsundersøkelse av IT-systemstøtte for kapitalforvaltning

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
4/19/2021 1:22 PM (GMT+02:00)

Buyer

STATENS PENSJONSKASSE FORVALTNINGSBEDRIFT STATENS PENSJONSKASSE FORVALTNINGSBEDRIFT
Stig Morten Garcia Stig Morten Garcia
Verkstedveien 1
Verkstedveien 1

0277 OSLO
Norway
982583462

Short description

Statens pensjonskasse (SPK) forvalter pensjonsmidlene til Pensjonsordningen for Apotekvirksomhet (POA). Midler til forvaltning var omkring 12 milliarder ved utgangen av 2020. Midlene er fordelt på et bredt spekter av ulike finansielle instrumenter og aktivaklasser.

Pålitelige IT-støttesystemer som er godt tilpasset virksomhetens omfang og kompleksitet er en viktig innsatsfaktor for en effektiv, trygg og velfungerende kapitalforvaltning. Formålet med denne undersøkelsen og en mulig fremtidig anskaffelse er å sikre best mulig rammevilkår på systemsiden for kapitalforvaltningsvirksomheten i årene som kommer. Vi ønsker å få en bedre forståelse for markedet for IT-systemstøtte for kapitalforvaltning. Spesifikt ønsker vi å kartlegge mulige leverandører som kan tilby nødvendig funksjonalitet og samtidig riktig tilpasset systemstøtte for vår virksomhet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00