Muumiaiheinen leikkipuisto Inkoon keskustaan

Information

Open procedure
3/24/2021 1:24 PM (GMT+01:00)
4/12/2021 3:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Ingå kommun - Inkoon kunta Ingå kommun - Inkoon kunta
Ilkka Rissanen Ilkka Rissanen
PL 2
10211 Inkoo
Finland
0126293-4

Closing date has passed.

Short description


Kohde sijaitsee Inkoon keskustassa kunnantalon viereisessä puistossa osoitteessa Rantatie 2.

Urakka-asiakirjoissa on esitetty urakka-alueen rajat ja sijaintipaikkakartta. Suunnitelmaan on merkitty puiston urakka-alueen rajat. Urakassa rakennetaan Muumiaiheinen leikkipuisto.

Urakka käsittää urakka-asiakirjojen mukaisesti, sisältäen mm. maarakentamisen, rakenteet, varusteet, pinnoitteet, valaistuksen ja kasvillisuuden sisältäen työt ja materiaalit sekä tilaajan hankinnat.

Urakkaan sisältyvät tehtävät ja hankinnat on esitetty tarkemmin urakkaohjelmassa ja muissa tarjouspyyntöasiakirjoissa.



Muumiaiheinen leikkipuisto rakennetaan urakka-asiakirjojen mukaisesti täysin valmiiksi. Urakka on kokonaisurakka, joka sisältää mm. seuraavia tehtäviä urakka-asiakirjojen mukaisesti:
- maarakennustyöt ja vihertyöt materiaalihankintoineen
- rakenteet, varusteet ja pinnoitteet hankintoineen ja asennuksineen. Kokonaisurakkaan kuuluu myös asennus leikkivälineille, jotka kunta on hankkinut puistoa varten ja jotka on kuvattu piirustuksessa 107-01 Puistosuunnitelma.
Valittu urakoitsija toimii tässä urakassa pääurakoitsijana ja lainsäädännön tarkoittamana päätoteuttajana. Urakoitsija on velvollinen sovittua urakkahintaa vastaan tekemään kaikki työt ja hankinnat aikaansaadakseen tarjouspyyntöasiakirjoissa määritetyn työntuloksen ja luovuttamaan sen sopimusasiakirjojen mukaisesti tehtynä täysin valmiina tilaajalle.

Piirustusten mukaiset valaisimet ja niihin liittyvät sähkötyöt tehdään erillisenä urakkana samanaikaisesti maanrakennustöiden kanssa. Niistä ei pyydetä tarjousta tässä tarjouspyynnössä.

Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa: Ruotsi, Suomi

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Muumiaiheinen leikkipuisto Inkoon keskustaan_liitteet.zip 3.77 MB
Muumiaiheinen leikkipuisto Inkoon keskustaan.pdf 195 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00