Magneetin kunnallistekniikka

Information

Open procedure
3/24/2021 11:48 AM (GMT+01:00)
4/12/2021 9:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Kurikan kaupunki Kurikan kaupunki
Jarmo Ojajärvi Jarmo Ojajärvi
PL 500, Kärrytie 1
61300 Kurikka
Finland
0209046-8

Closing date has passed.

Short description

Kurikan kaupunki pyytää tarjoustanne Magneetin kunnallistekniikan rakentamisesta kokonaisurakkana Aluetaito Oy:n 8.3.2021 laatiman urakkaohjelman mukaisesti.
Urakka sisältää kunnallistekniikan rakentamisen kaikkine hankintoineen ja asennuksineen. Kruunuhaka rakennetaan kokonaan, pois lukien Jv-kaivojen 54-56 urakkarajaviivalla tarkemmin rajattuna. Koivuhaka rakennetaan paaluväliltä 0-30.

Kaduille rakennetaan valaistus valmiiksi asti. Valaistuksen osalta urakkaan kuuluu myös suunnitelmien mukaisesti Markkihaan ja Laihopolun valaistuksen rakentaminen.

Liitokset ja liitososat kuuluvat urakkaan. Vesijohdon liitosten osien ja venttiilien soveltuvuus varmistettava Kurikan Vesihuolto Oy:ltä.
Kaikki viettojohdot painehuuhdellaan ja kuvataan ennen luovutusta. Vesijohto huuhdellaan, desinfioidaan ja painekoestetaan ennen luovutusta.
Mikäli tarjoaja haluaa tarjouspyyntöasiakirjat paperiversiona, ne voi tilata omatoimisesti käyttämästään kopiolaitoksesta. Kopiolaitos laskuttaa kopioista kopio- ja lähetyskulut tarjoajalta.

Vain määräajassa tulleet ja tarjouskyselyn mukaiset tarjoukset käsitellään.

Rakennuttaja pidättää itsellään oikeuden tarjousten vapaaseen vertailuun ja kaikkien tarjousten hylkäämiseen, ilman että urakoitsija on oikeutettu perimään tarjouksen tekemisestä aiheutuneita kuluja. Rakennuttaja pidättää myös oikeuden toteuttaa kohteet kokonaan omana työnään, tai toteuttaa kohteet vain osittain.
Työt voidaan aloittaa välittömästi, kun urakkasopimus on allekirjoitettu.

Töiden tulee olla valmiit luovutusta varten viimeistelytöineen 2.7.2021 mennessä.
Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään 24.3 - 2.7.2021.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Magneetin kunnallistekniikka.zip 5.89 MB
Magneetin kunnallistekniikka.pdf 216 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00