Koronarokotukset - yhteistyömalli

Information

Open procedure
3/5/2021 9:56 AM (GMT+01:00)
3/19/2021 1:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Porvoon kaupunki Porvoon kaupunki
Tarja Juvonen Tarja Juvonen
Raatihuoneenkatu 9
06100 Porvoo
Finland
1061512-1

Closing date has passed.

Short description

Porvoon kaupunki hakee kumppaneita yhteistyöhön koronarokottamisessa Porvoon kaupungin järjestämissä vuokratiloissa. Kumppanit rokottavat yhteistyössä kaupungin kanssa kaikenikäisiä porvoolaisia käytettävissä olevilla rokotteilla (Pfizer-Biontech, Moderna, Astra Zeneca, Johnson & Johnson jne.)

Rokotusvälineistö kuten ruiskut, neulat ja laimentamiseen käytettävä natriumkloridi tulevat Porvoon kaupungilta eikä niistä laskuteta erikseen.

Tarjotulle henkilöstön määrälle ei ole asetettu minimivaatimuksia.

Tilaaja valitsee sopimustoimittajiksi kaikki hyväksyttävän tarjouksen jättäneet tarjoajat.

Nyt käsillä oleva kilpailutus ei koske palveluntuottajien mahdollisten omien työterveysasiakkaiden rokottamista, elleivät he kuulu kulloinkin rokotettavana olevaan rokotusjärjestyksen mukaiseen ryhmään.

Rokottaminen on aina asiakkaalle maksutonta eikä palveluntuottaja voi laskuttaa mitään rokotuksiin liittyvää rokotuksen saavalta asiakkaalta tai työterveysasiakkaalta.

Tarjoajan tulee huomioida, että tilanne rokotteiden saamisen aikataulun osalta on jatkuvassa muutoksessa ja sen vuoksi tilaajan on tässä vaiheessa mahdotonta ilmoittaa tarkkaa ajankohtaa palvelun aloitukselle tai tarvittavalle rokotusmäärälle.

Tilaajalla ei ole määräostovelvoitetta eikä tarjoajilta vaadita toimitustakuuta.


Ajanvaraus rokotuksiin järjestetään keskitetyn Vihta-järjestelmän kautta ja asiakas varaa ajan rokotukseen yhteiseen rokotuspisteeseen. Rokotuspisteessä työskennellään oman työnantajan työnjohdon alla.

Rokotushenkilöstöllä on oltava sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, ensihoitajan tai kätilön koulutus, kokemusta rokottamisesta ja voimassaoleva rokotuslupa.

Rokotustilaisuuksia on suunniteltu järjestettävän arkisin kolmena (3) päivänä viikossa klo 8-20 välillä ja viikonloppuisin klo 10-16 välillä. Tarkemmat aikataulut sovitaan valittujen toimittajien kanssa sopimusneuvotteluissa ja rokotusten aikataulu voi myös muuttua sopimuskauden kuluessa nyt mainitusta.

Rokottajat voivat käyttää oman työnantajansa työvaatteita ja rokotuspaikalla voi olla yhteistyökumppanin mainoksia ym.; sovitaan tarkemmin yhdessä valittujen toimittajien kanssa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
337284_liitteet.zip 542 KB
Tarjouspyyntö.pdf 224 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00