Tietopyyntö: Tutkimuspalvelut

Information

01 - Prior information notice
Not applicable
3/2/2021 12:51 PM (GMT+01:00)
3/15/2021 10:59 PM (GMT+01:00)

Buyer

Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Juha Holmi Juha Holmi
Sairaalantie 3
FI-28500 Pori
Finland
0825915-6

Closing date has passed.

Short description

Tämä on tietopyyntö, jonka tarkoituksena on kerätä tietoa markkinoilla olevista tutkimuspalvelu ratkaisuista tulevaa kilpailutusta varten sekä mahdollistaa vuoropuhelu hankintayksikön ja potentiaalisten tarjoajien välillä. Hankinnan kohteena mm. jatkuvia tutkimuksia (asiakaskokemus ja henkilöstön työvire) sekä strategisia tutkimuksia (strateginen asiakastutkimus, valinnanvapaus- ja vetovoimatutkimus, sidosryhmätutkimus). Tutkimuspalvelun tulee sisältää mm.: — Tiedon kerääminen — Analysointi ja raportointi — Tuloskonsultointi — Asiakaspalvelu.

Potentiaalisia tarjoajia pyydetään toimittamaan lyhyt esittely organisaatiosta, aikaisemmista toteutuksista ja kuvaus tutkimuspalvelun toteuttamisesta sähköpostitse osoitteeseen hankintapalvelut@satasairaala.fi Viestiin otsikoksi ”Tutkimuspalvelut (21-08)”. Vastauksia toivotaan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 15.3.2021 mennessä. Hankintayksikkö tulee mahdollisesti järjestämään myös esittelytilaisuuksia.

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö (EU-ennakkoilmoitus) ja kutsu markkinavuoropuheluun mahdollisten tarjoajien kanssa.

Tietopyynnön tarkoituksena on kartoittaa markkinoita ja kerätä tietoa sekä toimittajien kommentteja, jotta mahdollinen tuleva tarjouskilpailu voitaisiin toteuttaa tarkoituksenmukaisella tavalla. Tietopyynnöllä ei pyydetä, eikä siihen anneta tarjouksia.

Tietopyyntö ei velvoita hankintayksikköä suorittamaan varsinaista hankintaa tai toteuttamaan hankintaa tietopyynnössä tai mahdollisissa esittelytilaisuuksissa kuvatulla tavalla.

Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta tai mahdolliseen markkinavuoropuhelutilaisuuteen osallistumisesta.

Tietopyyntöön vastaaminen ei sido toimittajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen eikä myöskään ole ehtona myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle.

Hankintayksikkö tekee päätöksen kilpailutuksen toteuttamisesta markkinavuoropuhelujen jälkeen. Hankintayksikkö pidättää oikeuden muutoksiin (esim. kilpailutuksen toteuttaminen / aikataulu).

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
rftenderpreview-7944_Tutkimuspalvelut.pdf 81 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00