Tildelingsbekendtgørelse på de 5.

Information

03 - Contract award notice
Open procedure
2/24/2021 2:15 PM (GMT+01:00)

Buyer

SamAqua A/S SamAqua A/S
SamAqua SamAqua
Dorthe Dolleris Petersen Dorthe Dolleris Petersen
Vandværksvej 7
5000 Odense C
Denmark
34216169

Short description

Udbuddet vedrører indkøb af vandkvalitetsmålere og øvrige målere, forbrugsvarer, reservedele, serviceeftersyn og teknik support. Målerne skal anvendes, til spildevand, renseanlæg, transport af spildevand, vandværker og distribution drikkevand. Til fem af selskaber der er medejere af SamAqua. Udbuddet vil være delt op som Nyindkøb samt suppleringskøb til bestående anlæg.

Der indgås en aftale med en leverandør på nyindkøb af vandkvalitetsmålere og øvrige målere, pr delaftaler. Ved nyindkøb menes helt udskiftning af tidligere installation eller ved nyt anlæg.

Ved suppleringskøb, til bestående anlæg, menes der indkøb af målere, reservedele, forbrugsvarer, serviceaftaler, til anlæg, installationer med mere, der allerede er etableret. Der vil blive tildeling til flere leverandører der kan dække de produkt-målertyper, der er en del af selskabernes bestående anlæg.  

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00