ForeAmmatti-sovelluksen käyttöoikeuksien hankinta

Information

Direct award
2/10/2021 4:24 PM (GMT+01:00)

Buyer

Porvoon kaupunki Porvoon kaupunki
Tarja Juvonen Tarja Juvonen
Raatihuoneenkatu 9
06100 Porvoo
Finland
1061512-1

Assignment text

Te-toimiston kanssa laadittavan kuntakokeilun yhteistyösopimukseen sisältyy TTL:n kykyviisari- ja Te-hallinnon Ura-järjestelmien käyttö. ForeAmmatti täydentää ja tehostaa näiden järjestelmien käyttöä ja hyödyntämistä. ForeAmmatti, CRM -ohjelmistopalvelun tarjoama digitaalinen kokonaisuus, mahdollistaa työnhakija-asiakkaiden palvelemisen uudella tavalla. Palvelu sisältää digitaalisen valmennus-alustan, osaamiskartoituksen, työmarkkinatiedon, TTL:n kehittämän kykyviisarin sekä työn kuormittavuustekijöiden tunnistamisen. Tätä tietoa voidaan hyödyntää osaamispohjaisten toimintatapojen kehittämisessä omavalmentajille, palveluiden suunnittelussa, kohdentamisessa sekä työllisyyden edistämisessä.

ForeAmmatti CRM -ohjelmistopalvelua vastaavaa, kuntakokeilun tavoitteita ja vaatimuksia vastaavaa valmennus-alustaa ei ole tarjolla tällä aikataululla. Lisäksi ohjelmistopalvelua voidaan hyödyntää laaja-alaisesti koko työllisyyspalvelujen asiakastyön toteuttamisessa. Alueellisesti käytössä olevalla samalla järjestelmällä luodaan edellytyksiä kuntien ja eri toimijoiden välisen yhteistyön vahvistumiseen kuntakokeilun aikana ja sen jälkeen. Ohjelmistojen yhtenäisyys ja yhteensopivuus on välttämätöntä yhteisten palveluprosessien kehittämiseksi.

Hankinnan arvo jää alle kansallisen kynnysarvon 60 000 €.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00