Delpakke 1 - Økonomistyring, inkludert lønn, timeregistrering og reise og utlegg

Information

2/24/2021 10:56 AM (GMT+01:00)
4/28/2021 12:00 PM (GMT+02:00)
Yes
No

Buyer

Kilden teater og konserthus IKS Kilden teater og konserthus IKS
Marianne Melby Marianne Melby
Sjølystveien 2
4610 Kristiansand S
Norway
986471839

Closing date has passed.

Short description

Kilden er på jakt etter et nytt ERP-system som dekker dagens og morgendagens behov og krav innenfor blant annet løsninger for økonomistyring, rapportering, analyse, lønn og HR. Delpakke 1 består av økonomistyring (budsjett, fakturering, regnskap, analyse, mm), lønn, reise- og utlegg og timeregistreringssystem. Leverandør står fritt til å velge sammensetning av løsninger så lenge de "snakker sammen" på en intuitiv og god måte, er skybasert og ivaretar de til enhver tids aktuelle lover og forskrifter. Leverandør må ha kapasitet og ressurser til å bistå oppdragsgiver med implementering og opplæring fra september 2021 slik at vi er klare til å ta i bruk enkelte av systemene i q4 2021. Det er et absolutt krav at regnskapet skal føres i nytt system fra 1. januar 2022.

Leverandører som har prekvalifisert seg og blitt invitert til å levere tilbud, skal i tilbudet fylle ut Word dokumentet "besvarelse av kravspesifikasjon" under dokumenter, i tillegg til prisskjema i Excel format. Excel vedlegget "Kravspesifikasjon" tilkjennegir oppdragsgivers krav og ønsker til tilbudt system. Viktigheten er spesifisert med obligatorisk (O), høy (H), middels (M) og lav (L). For hvert krav fremkommer i tillegg hvordan kravet skal besvares. Excel boka med kravspesifikasjonen har 5 faner; generelle krav, funksjonelle krav økonomi, funksjonelle krav lønn, funksjonelle krav timeregistrering og funksjonelle krav reise- og utlegg.

I denne fasen (tilbudsfasen) vil oppdragsgiver å invitere til presentasjon og demo av tilbudt løsning. Vi forbeholder oss retten til å redusere antall tilbydere som blir invitert til forhandlinger, men vil invitere minimum tre. Utvelgelsen vil i så fall bli foretatt på bakgrunn av tildelingskriteriene "kvalitet" og "pris" (mer info under arkfane evaluering og kriterier). Presentasjonen vil foregå hos oppdragsgiver eller via videokonferanse. I dialogen/forhandlingene ønsker oppdragsgiver først og fremst å bli "kjent" med tilbyders løsninger, men også å stille spørsmål ved evt uklare sider i tilbudene. Tilbyderen som etter dialog/forhandlinger har det beste forholdet mellom pris og kvalitet, er vinner av konkurransen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00