Tietopyyntö: Henkilöstön turvaan ja hoitajakutsuun liittyvien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen hankinta

Information

1/25/2021 9:01 AM (GMT+01:00)
2/8/2021 8:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Sini Pennanen Sini Pennanen
PL 1100
01030 Vantaan kaupunki
Finland
0124610-9

Closing date has passed.

Short description

Vantaan kaupunki on kilpailuttamassa koko kaupunkia koskevaa henkilöstönturva- ja hoitajakutsujärjestelmiin liittyvää ratkaisua. Tavoitteena on löytää ratkaisut, jotka yhtenäistävät toimintaprosessit intuitiivisiksi, turvallisiksi, helppokäyttöisiksi, tehokkaiksi ja kehittyviksi palveluiksi.

Tällä hetkellä Vantaan kaupungilla on useita Henkilöturva- ja hoitajakutsujärjestelmiä eri kiinteistöissä, jotka on hankittu kohdekohtaisesti. Uusimmissa kohteissa sopimukset ovat voimassa ja niistä vastaa käyttäjätoimiala. Hankinnan tarve huomioiden tuleva kilpailutus koskee lähinnä sosiaali- ja terveydenhuollon toimintoja mutta lisäksi myös muita kaupungin toimintoja (mm. sivistystoimi ja asukas- ja työllisyyspalvelut).

Hankinnassa tullaan laajasti arvioimaan tietoturvaan ja -suojaan liittyvät tekijät.

Tässä tietopyynnössä on määritelty kriittisiä vähimmäisvaatimuksia, jotka tulee olla toteutettavissa (määritelty liitteessä 1). Kyseessä on halutut ominaisuudet, joiden toteuttamisvaihtoehdoista haluamme kuulla yritysten ajatuksia. Olemme kiinnostuneita kuulemaan yritysten valmiuksia kehittää Vantaan kaupungin tarpeisiin sopivia ratkaisuja.


Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
329787_liitteet.zip 227 KB
Tietopyyntö.pdf 189 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00