Anskaffelse av vaskeritjenester for Ringerike kommune

Information

03 - Contract award notice
Open procedure
12/26/2020 11:25 AM (GMT+01:00)

Buyer

Ringerike Kommune Ringerike Kommune
Stine Strat Lium Thea Kristine Lerfaldet
Osloveien 1 Rådhuset
3511 HØNEFOSS
Norway
940100925

Short description

Ringerike kommune ønsker tilbud på vask og leie av tekstiler til for omsorgsplasser med betjening, herunder sykehjem og omsorgsplasser.

Dette inkluderer alt av tekstiler det er behov for til en sengepost (håndklær små, vaskekluter, håndklær store, smekker, skjorter, sengetepper, helsetepper, laken, dynetrekk, stikklaken, putevar store, putevar medium, putevar små, kladder, gule sekker, hvite sekker, blå sekker, røde sekker, samt madrasser, dyner og puter) uniformer for de ansatte, vask av privattøy og diverse andre tekstiler.

Det er totalt 5 sykehjem i kommunen. Dette er Nes, Tyribo, Sokna, Hønefoss og Hvelven. Det er også sengeposter på Austjord og Hallingby.

I tillegger det levering av uniformer til en rekke av kommunens andre tjenestesteder.

Det nærmere omfanget avtales mellom Leverandør og Helse- og omsorgstjenesten i kommunen. Ansvarlig for tildeling og det nærmere omfanget av denne avtalen er kontaktperson oppgitt i Vedlegg 4 til avtalen.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00