Biokaasukäyttöiset linja-autot ja niiden huolenpitosopimus

Information

04 - Periodic indicative notice - utilities
Not applicable
12/7/2020 2:55 PM (GMT+01:00)
1/7/2021 10:59 PM (GMT+01:00)

Buyer

Vaasan kaupunki Vaasan kaupunki
Mikko Kotimäki Mikko Kotimäki
FI-65100 Vaasa
Finland
0209602-6

Closing date has passed.

Short description

Vaasan kaupunki valmistelee kolmen (3) uuden biokaasukäyttöisen 3-akselisen matalalattia kaupunkilinja-auton hankintaa. Autot tulevat Vaasan paikalllisliikenteen liikennöitsijän käyttöön seuraavan liikennöintisopimuskauden alkaessa. Autot tulee toimittaa touko—kesäkuussa 2022. Hankintaan sisältyy autoille tehtävä kattava huolenpitosopimus alustavasti 10 vuoden sopimuskaudelle. Huoltopalveluiden tulee olla saatavissa Vaasassa tai sen lähialueella.

Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan kyseessä on kausi-ilmoitus (ennakkoilmoitus) ja tietopyyntö / kutsu markkinavuoropuheluun.

Tällä ilmoituksella ja tietopyynnöllä on tarkoitus kartoittaa hankinnasta kiinnostuneita alan toimijoita ja potentiaalisia tarjoajia sekä tarkastella hankintakokonaisuuden tarkoituksenmukaista kilpailutustapaa. Hankinnasta kiinnostuneet alan toimijat voivat halutessaan esittää oman tarjontansa sekä vapaamuotoisia näkemyksiä, kysymyksiä ja muita kommentteja tulevaa kilpailutusta ja hankintakokonaisuutta koskien TeeSe Botnia Oy Ab:n yhteyshenkilölle ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen: mikko.kotimaki@teese.fi Alustavat tarjouspyyntöasiakirjat vaatimusmäärittelyineen pyritään esittämään hankintaan kiinnostuksensa ilmoittaville tahoille joulukuun 2020 aikana.

Tavoitteena on saada alan toimijoilta näkemyksiä mm. teknisiin ja muihin vähimmäisvaatimuksiin, toimitusaikaan, kaasunkulutuksen määrittelyyn ja huolenpitosopimuksen sisältöön. Kommentit tai kysymykset tulevat ainoastaan hankintayksikön käyttöön. Mahdolliset kommentit toivotaan 7.1.2021 mennessä, jotta ne ehditään huomioida kilpailutuksen valmistelussa.

Varsinainen hankintailmoitus ja tarjouspyyntö julkaistaan alustavan suunnitelman mukaan tammikuussa 2021.

Markkinavuoropuheluun ilmoittautuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle, eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Tämä ilmoitus ei myöskään sido hankintayksikköä toteuttamaan hankintaa ennakkoilmoituksen mukaisena tai lainkaan. Kausi-ilmoituksessa ilmoitetut tiedot hankinnasta sekä hankintamenettelystä ovat alustavia, ja lopullinen hankintailmoitus ja tarjouspyyntö voivat poiketa tässä kausi-ilmoituksessa mainituista tiedoista.

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tarjouspyyntö.pdf 188 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00