Tietopyyntö - Alaraajaproteesit

Information

11/24/2020 8:06 AM (GMT+01:00)
12/4/2020 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Sansia Oy Sansia Oy
Ulla Pohjola Ulla Pohjola
PL 2000, Viestikatu 3
70600 Kuopio
Finland
2364760-8

Closing date has passed.

Short description

Tämä tietopyyntö liittyy kosmeettisten ja mekaanisten reisi- ja sääriproteesien hankintaan, jota Sansia Oy parhaillaan valmistelee.

TÄMÄ EI OLE ENNAKKOILMOITUS, HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ, VAAN TIETOPYYNTÖ. TÄLLÄ TIETOPYYNNÖLLÄ EI PYYDETÄ TARJOUKSIA, VAAN PYYDETÄÄN KOMMENTOIMAAN SUUNNITELTUA TOIMINTAMALLIA JA SAMALLA KARTOITETAAN MYÖS MARKKINOILLA OLEVAA TARJONTAA.

Hankinta kattaa kaikki proteesikuntoutujat protetisoinnin eri vaiheissa. Palveluun sisältyvät sekä erikoissairaanhoidon että perusterveydenhuollon proteesihankinnat. Kuntoutujan proteesi on varhaisessa vaiheessa valmistettava ensimmäinen proteesi, myöhemmässä vaiheessa tyngän muotouduttua valmistettava proteesi tai proteesikäyttäjän proteesin uusiminen.

Tämä tietopyyntö ei velvoita hankintayksikköä suorittamaan varsinaista hankintaa.

Toimittajaa pyydetään ottamaan kantaa tietopyynnönpyynnön liitteenä olevaan palvelukuvaukseen, ehdottamaan kilpailutettavat kokonaisuudet ja kertomaan oman näkemyksensä sekä soveltuvuusvaatimuksista että vertailussa huomioon otettavista asioista ja/tai niiden painotuksista.

Tietopyyntöön vastaaminen ei sido toimittajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle.

Tietopyyntöön vastaaminen tai vastaamatta jättäminen ei vaikuta Toimittajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
323388_TIETOPYYNTO_Alaraajaproteesit_Liite_PALVELUKUVAUS.pdf 140 KB
Tietopyyntö - Alaraajaproteesit.pdf 252 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00