Luuydinsiirteen automaattinen käsittelylaite

Information

Other
11/2/2020 2:46 PM (GMT+01:00)
11/16/2020 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Anu Salonen Anu Salonen
PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
00029 HUS
Finland
1567535-0

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena on luuydinsiirteen automaattinen käsittelylaite HUSLABin kantasolulaboratorioon (HUSLAB-talo, K1 krs). Luuytimen käsittelylaitetteen tehtävänä on erotella siirteestä mononukleaarisolut sekä poistaa plasmaa ja punasoluja ilman merkittävää kantasoluhävikkiä. Tarjottavan laitteen tulee olla kliinisessä käytössä jo oleva, CE/IVD tai CE/MD merkitty laite.

Kantasolulaboratoriossa on tällä hetkellä käytössä luuytimen mononukleaarisolujen erotteluun puoliautomaattinen menetelmä, joka vaatii paljon laboratoriohoitajan työtä ja vie paljon aikaa. Lisäksi menetelmässä käytetään luuytimen soluerotteluun Ficoll-reagenssia, joka on käsittelyn jälkeen pestävä tuotteesta pois. Jokainen käsittelyvaihe pidentää käsittelyyn kuluvaa aikaa ja voi vähentää siirteessä olevien solujen elinkelpoisuutta ja pienentää solusaantoa. Laite hankitaan automatisoimaan ja nopeuttamaan luuytimen käsittelyprosessia ja vähentämään käsittelyssä käytettävien reagenssien määrää.

Tähän hankintaan sisältyvät myös kaikki laitekohtaiset tarvikkeet, mukaan lukien esimerkiksi erotteluun suljetussa systeemissä tarvittavat pussi-/letkusetit. Pussi-/letkustosettien arvioitu kulutusmäärä on 40 settiä/vuosi. Laitekohtaisista tarvikkeista tehdään erillinen hankintasopimuksensa, joka on neljä (4) vuotta määräaikaisena voimassa ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Hinnat ovat kiinteät määräaikaisen sopimuskauden ajan.

Tähän hankintaan sisältyy myös huolto- ja tukipalvelut, josta tullaan tekemään oma erillinen huoltosopimus, joka on neljä (4) vuotta määräaikaisena voimassa ja jatkuu sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Hinnat ovat kiinteät määräaikaisen sopimuskauden ajan.

Tarjouspyyntö on ehdollinen, hankintayksikkö voi keskeyttää hankinnan, mikäli hankkeen rahoitus ei toteudu suunnitellulla tavalla.

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.

Tarjouskilpailun tavoitteena on löytää ammattimainen sopimuskumppani luuydinsiirteen automaattisen käsittelylaitteen toimittajaksi. HUS valitsee sopimuskumppaniksi yhden toimittajan.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Luuydinsiirteen automaattinen käsittelylaite_liitteet.zip 1.79 MB
Luuydinsiirteen automaattinen käsittelylaite.pdf 347 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00