LaaS-ohjelmiston hankinta

Information

Direct award
9/17/2020 3:35 PM (GMT+02:00)

Buyer

Tampereen kaupunki Tampereen kaupunki
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Piritta Simonen Piritta Simonen
PL 217
33101 Tampere
Finland
0211675-2

Assignment text

Perustelut sopimuksen tekemiselle ilman aiempien ilmoitusten julkaisemista. Hankintalain 40 §:n 1 momentin 2 kohdan mukaan hankintayksikkö voi tehdä suorahankinnan, jos teknisestä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan; lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole, eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta.

Vincit LaaS on Vincit Oy:n kehittämä työkalu, jonka avulla työntekijät pystyvät sekä reflektoimaan kehitystarpeitaan ja työhyvinvointiaan, että tilaamaan näihin tarpeisiin vastaavia palveluita. LaaS tekee näkyväksi ja tilattavaksi yrityksessä jo tarjottavat palvelut, sekä mahdollistaa uusien, käyttäjälähtöisten palvelujen nopean testaamisen ja vakiinnuttamisen. Vincit LaaS yhdistää työntekijän työhyvinvointiin, jatkuvaan vertaisoppimiseen, tiimien yhteiseen työskentelyyn sekä esimiehen valmennustyöhön yhden ja saman työkalun.
Vastaavaa samankaltaista yhtä tuotetta/ohjelmaa ei ole tarjolla yhdessä järjestelmässä.

Edellä mainitut seikat huomioon ottaen Vincit Oy on ainoa toimija, joka markkinaselvitysten perusteella pystyy tällä hetkellä toimittamaan kyseisessä laajuudessa olevan verkkopalvelun tilaajalle yhtenä kokonaisuutena siten, että ohjelmisto on heti käyttöönotettavissa.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00