Aluemarkkinoinnin työkalu - Kutsu markkinavuoropuhelutilaisuuteen (Teams yhteys)

Information

9/16/2020 3:04 PM (GMT+02:00)
9/29/2020 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Raahen kaupunki Raahen kaupunki
Leena Räsänen Leena Räsänen
Rantakatu 50
92100 Raahe
Finland
1791817-6

Closing date has passed.

Short description

Tämä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan kutsu markkinavuoropuhelutilaisuuteen mahdollisille hankinnasta kiinnostuneille tarjoajille.

Pyhäjoen, Kalajoen, Merijärven, Alavieskan, Oulaisten, Raahen ja Siikajoen kunnat/kaupungit haluavat edistää alueen tunnettavuutta sekä mahdollisesti luoda alueelle yhtenäisen brändin ja/tai markkinointikampanjan.

Puhutaan edellä mainittujen kuntien ja kaupunkien yhteisestä aluemarkkinoinnista, jonka avulla tavoitellaan mm. lisää asukkaita/uusia työntekijöitä koti- ja ulkomailta, yrityksiä, kansallisia ja kansainvälisiä investointeja sekä pääomasijoituksia. Aluemarkkinointia ohjataan omalla työryhmällä, johon kuuluu edellä mainittujen kuntien ja kaupunkien edustus, Peili - ja Oulu South Goes Global -hankkeet sekä yksityisiä toimijoita.

Aluemarkkinoinnin tueksi tarvitaan työkalu, johon linkitetään edellä mainittujen kuntien ja kaupunkien sekä alueen yritysten avoimet työpaikat, investointimahdollisuudet (Invest-In), kuntien kotisivut ja Visit-sivustoja sekä tietoa alueiden harrastuksista, asumisesta ja palveluista eli yleisesti alueelle sijoittumiseen liittyvää tietoa henkilö- ja yritysnäkökulmasta ->Työkalu toimisi aluemarkkinoinnin ns. Yhtenä luukkuna asukkaille, yrityksille ja investoreille.

Työkalu voisi olla esimerkiksi ns. Landing Page -tyylinen verkkosivusto ja/tai mobiilisovellus. Työkalun pitää olla helppokäyttöinen ja auttaa uusia asukkaita ja yrityksiä sijoittumispäätöksen tekemisessä. Myös ylläpidon osalta päivittämisen helppous ja sujuvuus ovat olennaisia. Työkalun eri tasoisia käyttöoikeuksia olisi hyvä pystyä jakamaan eri sidosryhmille. Työkalusta tarvitaan eri kieliversiot (vähintään Eng/Fin).

Työkalun rahoittaisivat pääosin kunnat ja mahdollisesti yritykset. Palveluntuottajat (julkinen ja yksityinen) voisivat mainostaa/markkinoida palveluitaan, eli alustalta olisi ostettavissa näkyvyyttä.
Raahen kaupunki koordinoi yhdessä Peili- (ESR-rahoitteinen) ja Oulu South Goes Global (EAKR-rahoitteinen) -hankkeiden kanssa tätä tietopyyntöä/markkinavuoropuhelua. Raahen kaupunki kilpailuttaa myöhemmin julkaistavalla tarjouspyynnöllä aluemarkkinoinnin työkalun.

Tällä kutsulla pyydetään mahdollisia hankinnasta kiinnostuneita tarjoajia osallistumaan to 1.10.2020 klo 13.00 alkaen Teamsin välityksellä järjestettävään markkinavuoropuhelutilaisuuteen, jossa osallistujilla on mahdollisuus ilmaista mielipiteensä kilpailutettavasta kokonaisuudesta. Kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan ke 30.9.2020 klo. 12.00 mennessä Tarjouspalvelu.fi- portaalin kautta. Teams -linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Markkinavuoropuhelutilaisuuden tarkoitus on pyytää tietoa ja mahdollisten tarjoajien kommentteja hankittavan kokonaisuuden kilpailutukseen, jotta tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Markkinavuoropuhelutilaisuudessa esille tullutta tietoa tullaan käyttämään ainoastaan hankinnan kehittämiseen ja suunnitteluun.

Markkinavuoropuhelukutsu ei velvoita toteuttamaan hankintaa tässä dokumentissa kuvatulla tai itse markkinavuoropuhelussa esiin nousevilla tavoilla. Markkinavuoropuhelutilaisuuteen osallistuminen ei sido tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle.

Markkinavuoropuhelutilaisuuteen osallistuminen ei myöskään vaikuta tarjoajan asemaan varsinaisessa tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuhelutilaisuuteen osallistuneille ei makseta korvausta osallistumisesta.


Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Aluemarkkinoinnin työkalu.pdf 186 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00