Vantaan kaupungin taidemuseon kokoelmahallintajärjestelmän hankinta

Information

Open procedure
9/8/2020 6:43 AM (GMT+02:00)
9/28/2020 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Anne Lindblad-Ahonen Anne Lindblad-Ahonen
Pl 1100
01030 Vantaan kaupunki
Finland
0124610-9

Closing date has passed.

Short description

Tarjouspyynnön kohteena on Vantaan kaupungin taidemuseon kokoelmahallintajärjestelmä pilvipalveluna (SaaS-palvelu) (jäljempänä Ratkaisu tai Palvelu) tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Tarjouspyynnöllä haetaan yhtä (1) kokonaisvastuullista toimittajaa toimittamaan järjestelmä valmiina SaaS palveluna. Kokonaispalvelun tulee sisältää tarvittavat käyttöliittymät, ohjelmat, laitteistot, varusohjelmistot, lisenssit ja ylläpito- ja tukipalvelut Sopimuksen ja sen liitteiden mukaisesti.

Kokonaisuuden käyttöönoton tulee olla yksinkertainen ja nopea. Järjestelmä tulee voida ottaa tuotantoon viimeistään yhdeksän (9) kuukauden kuluttua sopimuksen allekirjoituksesta. Hankinnan kohteena on Vantaan kaupungin taidemuseon kokoelmahallintaan soveltuva
Palvelu, jolla voidaan hallita taidemuseon erilaisia kokoelmateoksia ja muihin vaatimusmääritysten mukaisesti. Palvelun tulee taata kokoelmatietojen turvallinen hallinnointi ja arkistointi.

Palvelun käyttäjiä ovat taidemuseon henkilöstö.

Hankinnan kohde on tarkemmin kuvattu tarjouspyynnön liitteessä Vaatimusmäärittely. Ratkaisun käyttötarkoitus kattaa kaikki Ratkaisuun kuuluvat toiminnalliset kokonaisuudet Sopimuksen mukaisessa laajuudessa (Käyttötarkoitus).

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vantaan kaupungin taidemuseon kokoelmahallintajärjestelmän hankinta_liitteet.zip 4.66 MB
Vantaan kaupungin taidemuseon kokoelmahallintajärjestelmän hankinta.pdf 234 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00