Kalustehankinta: opiskelukalusteet ja neuvottelutuolit

Information

Open procedure
5/29/2020 1:39 PM (GMT+02:00)
6/15/2020 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
Satu Sirkiä Satu Sirkiä
Patteristonkatu 3 D
50100 Mikkeli
Finland
2472908-2

Closing date has passed.

Short description

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy (myöhemmin Xamk) pyytää tarjouksia opetustiloihin tulevista kalusteista ja neuvottelutilaan tulevista tuoleista tämän tarjouspyynnön ehtojen mukaisesti. Tavoitteena on solmia ilmoitetun, lyhennetyn sopimuskauden mittainen puitejärjestely 1-2 toimittajan kanssa näistä kalusteryhmistä. Sopimus päättyy, kun myöhemmin kilpailutettava kalustekokonaisuuden puitesopimus tulee voimaan.

Hankinta koskee Hankinnan kohteen kriteerit -kohdassa lueteltuja kalusteita, jotka on jaettu kahteen osa-alueeseen:
Osa-alue 1: Opiskelijan ja opettajan kalusteet - opiskelijapöydät ja tuolit sekä opettajan kalusteet,
Osa-alue 2: Neuvottelutilan tuolit (Talli-rakennukseen)

Tarjoajan tulee liittää tarjoukseen visuaalinen esitys tarjottavista kalusteista ja tarkat ominaisuuskuvaukset. Kalusteet on valmistauduttava toimittamaan kokeiluun tai niihin tutustumiseen on varattava soveltuva tila. Hankinnan valintaperusteena on paras hinta-laatusuhde. Vartailtavat ominaisuudet ja painoarvot on eritelty tarjouspyynnön kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit.

Osatarjoukset hyväksytään osa-alueittain.

Hintavertailussa käytettävät kalusteiden kappalemäärät ovat ensimmäisten tilausten määrät, jotka ovat hankintailmoituksen julkaisuhetkellä hankintayksikön tiedossa ja ilmaisevat tulevien tilausten kalustemäärien suhteet toisiinsa. Hankintasopimuksen puitteissa tilauksia voidaan tehdä sopimusaikana lisää tarpeen niin vaatiessa. Kalusteiden väreihin, mittoihin ja esim. verhoiluun voidaan tehdä optiona tarvittaessa muutoksia sopimuskaudella.

VARATOIMITTAJAN VALINTA

Xamk valitsee varatoimittajaksi kilpailutuksessa toiseksi tulleen Tarjoajan. Varatoimittaja valitaan siltä varalta, että kilpailussa eniten pisteitä saaneen toimittajan antamat tiedot eivät pidä paikkaansa, toimittaja esittää kohtuuttomia muutoksia sopimusehtoihin, neuvotteluissa ei muusta syystä päästä yhteisymmärrykseen sopimuksen sisällöstä tai sopimukselle syntyy toimituksen aikana ehtojen mukainen purkuperuste.

Tällöin hankintayksikkö kumoaa tekemänsä hankintapäätöksen ja tekee uuden hankintapäätöksen sekä solmii sopimuksen varatoimittajan kanssa. Jos sopimuksen teko ei edellä mainituista syistä toteudu varatoimittajankaan kanssa, hankintayksikkö järjestää uuden kilpailutuksen.

Sopimuksen mukaisia kalusteita ja varusteita voidaan hankkia, kunnes myöhemmin kilpailutettava, uusi Xamkin kalustehankintojen kokonaisuuden puitesopimuskausi tulee voimaan, kuitenkin enintään 31.12.2021 saakka.

Tilaaja varaa oikeuden tehdä neuvottelutuolin väriä, verhoilua ja jalkaa koskevia muutoksia saman tuoteperheen sisällä.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
JYSE 2014 tavarat.pdf 166 KB
Kalustehankinta - opiskelukalusteet ja neuvottelutuolit.pdf 339 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00