Kulunhallintajärjestelmä

Information

3/20/2020 2:53 PM (GMT+01:00)
4/3/2020 3:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Irma Haataja Irma Haataja
Kajaanintie 50
90029 OYS
Finland
0679480-9

Closing date has passed.

Short description

PPSHP on uudistamassa rakennuskantaansa seuraavan 10 vuoden aikana. Tällä hetkellä rakennetaan ensimmäisen rakentamisvaiheen A- ja B-rakennuksia, joihin siirtyy osa sairaalan toiminnoista arviolta 2023-2024. Tämän jälkeen rakentaminen jatkuu ja muille toiminnoille tehdään uusia rakennuksia, tavoitteena tilojen ja toimintojen uudistaminen vuoteen 2028 mennessä.
Uudet rakennukset tullaan varustamaan nykyaikaisella kulunhallintajärjestelmällä. Tarkoituksena on, että lähiaikoina toteutettavassa julkisessa hankinnassa PPSHP:n käyttöön valitaan kulunhallintajärjestelmä, joka tulee palvelemaan kaikkia uusia kiinteistöjä. Hankittavan järjestelmän ei tarvitse olla yhteensopiva vanhojen järjestelmien kanssa.

Tavoitteena on hankkia nykyaikainen, henkilökunnan avaimettoman kulun mahdollistava ja korkean turvatason takaava sähköinen kulunhallintaratkaisu. Kaavaillun hankinnan kohteena ovat kulunhallintajärjestelmä, siihen liittyvät ovipäätteet sekä langaton lukitusjärjestelmä. Hankinnan kohde on kaavailtu toimitettavaksi Tilaajan valmiiksi teettämään kaapelointiin. Sähkölukot tultaneen hankkimaan osana erillistä lukitusurakkaa. Tilaajan tavoitteena on hankkia ns. “IP on door” -tyyppinen järjestelmä. Osana vuoropuhelua selvitetään, mikä näiden ratkaisujen tarjonta ja kypsyys ovat.

Hankittavaksi kaavaillun järjestelmän on oltava skaalautuva siten, että se palvelee tarvittaessa kaikkia PPSHP:n toiminnallisia tarpeita ja että siihen voidaan liittää myöhemmässä vaiheessa myös muita PPSHP:n Kontinkankaan ulkopuolisia kohteita ja käyttäjäryhmiä.
Kaavaillun hankinnan tavoitteena on sopia yhden toimittajan puitejärjestelystä, joka mahdollistaa joustavan, tarpeen mukaisen kulunhallintaratkaisujen hankinnan PPSHP:n eri tarpeisiin. Tulevan hankinnan kohde käsittää järjestelmän ja laitteiden hankinnan sekä niiden elinkaaren aikaiset jatkuvat palvelut. Tavoitteena on, että puitesopimuksen alaisia laitteistoja voivat kilpailutuksen ehdoin hankkia PPSHP:n kiinteistöihin myös niiden urakoitsijat.
Kaavailtua hankintaa edeltäen PPSHP käynnistää markkinavuoropuhelun, jonka tavoitteena on saada potentiaalisilta ratkaisun tarjoajilta palautetta tarjouspyynnön luonnokseen.

Pyydämme kommentoimaan liitteen alustavaa tarjouspyyntöaineistoa. Olemme kiinnostuneita kuulemaan, näettekö esitetyt vaatimukset tarkoituksenmukaiseksi. Pyydämme tietoa siitä, täyttääkö edustamanne ratkaisu alustavat pakolliset vaatimukset ja mikäli ei, miltä osin vaatimuksia tulisi kehittää, jotta voisitte tarjota ratkaisuanne mahdollisessa tulevassa kilpailutuksessa. Voitte myös esittää näkemyksiänne vaihtoehtoisista tavoista täyttää tilaajan vaatimukset.

Tämä on tietopyyntö, ei hankintailmoitus. Tietopyyntö ei sido PPSHP:iä toteuttamaan hankintaa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Kulunhallintajärjestelmä_liitteet.zip 706 KB
Kulunhallintajärjestelmä.pdf 195 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00