Markedsdialog omkring tilstandsvurdering af kommunens ejendomme.

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
3/11/2020 9:05 AM (GMT+01:00)

Buyer

Ballerup Kommune Ballerup Kommune
Kim Minor Funk Kim Minor Funk
Hold-An Vej 7
2750 Ballerup
Denmark
58271713

Short description

Ballerup Kommune planlægger i forbindelse med vores arbejde med vedligehold af kommunens bygningsmasse, at afholde markedsdialog omkring tilstandsvurdering af kommunens ejendomme.

Kommunen udvælger selv på baggrund af en analyse af markedet relevante kandidater til at deltage i markedsdialogen. Det er ikke muligt for interesserede kandidater på baggrund af den vejledende forhåndsmeddelelse at søge om deltagelse i markedsdialogen. Referat fra møderne lægges løbende på hjemmesiden for at orientere markedet om processen.

Alle interesserede kan holde sig orienteret om processen og et evt. udbud på kommunens hjemmeside https://ballerup.dk/erhverv/leverandor-til-kommunen/tilstandsvurdering-af-ejendomme 

Såfremt der findes positive resultater af henholdsvis markedsdialogen og et evt. pilotforsøg, er det kommunens intention under overholdelse af udbudsreglerne at udrulle løsningen på alle kommunens ejendomme.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00