Rammeavtale for kjøp av juridiske tjenester

Information

52 - Contract notice
Open procedure
3/3/2020 5:00 PM (GMT+01:00)
3/31/2020 12:00 PM (GMT+02:00)
3/24/2020 12:00 PM (GMT+01:00)
No

Buyer

Petroleumstilsynet Petroleumstilsynet
Liv Marit Haugvaldstad Astrid Rygg Johnsen
Professor Olav Hanssens vei 10, 4021 STAVANGER
P.O. Box 599

4003 STAVANGER
Norway
986174613

Closing date has passed.

Short description

Ptil ønsker å inngå rammeavtale med et advokatfirma om levering av juridiske tjenester.Basert på vår erfaring har vi hovedsakelig behov for bistand i HMS-regelverket innen petroleumsretten og arbeidsrett. 

Det anses uhensiktsmessig å avholde en konkurranse hvor tilbyderne blir evaluert på alle rettsområdene Ptil vil kunne få behov for bistand. 

Konkurransen avgrenses derfor til rettsområdene:

  • Petroleumsrett med særlig vekt på HMS-regelverket. Med HMS-regelverket menes først og fremst de offentligrettslige bestemmelsene i arbeidsmiljøloven, sikkerhetsbestemmelsene i petroleumsloven, rammeforskriften, styringsforskriften, innretningsforskriften, aktivitetsforskriften, teknisk- og operasjonell forskrift samt seks felles arbeidsmiljøforskrifter.

  • Arbeidsrett; individuell og kollektiv arbeidsrett.

    Tilbyderne må tilby kompetanse på de nevnte rettsområdene og det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget.

    I tillegg til oppdrag innenfor de angitte rettsområdene, forbeholder Ptil seg rett, men ikke plikt, til å gjøre avrop innenfor andre rettsområder enn de som er angitt ovenfor.

    Bistand i det enkelte tilfellet skjer etter avtale (avrop) og vil bli gjennomført etter hvert som Ptil finner behov for det. Ptil er ikke forpliktet til å kjøpe noen bestemt mengde tjenester i perioden for rammeavtalen.

    Basert på forbruk under tidligere rammeavtale, estimeres årlig forbruk på NOK 1 mill. Forbruket vil imidlertid avhenge av både Ptil sine prioriteringer og departementets bevillinger. Ptil kan derfor ikke binde seg til et bestemt beløp pr. år eller totalt. Antall oppdrag pr. år antas å ville variere.


Avtalen vil være 2-årig med opsjon på forlengelse 1 år + 1 år med oppstart 1.5.2020.

Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang er tatt inn i Vedlegg nr. 1, Kravspesifikasjon/behovsspesifikasjon.





 

 







 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00