Hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmä (PPSHP)

Information

2/7/2020 11:03 AM (GMT+01:00)
2/21/2020 11:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Irma Haataja Irma Haataja
Kajaanintie 50
90029 OYS
Finland
0679480-9

Closing date has passed.

Short description

Oulun yliopistollinen keskussairaala OYS on uudistamassa rakennuskantaansa seuraavan 10 vuoden aikana. Rakennamme tällä hetkellä kahta uutta rakennusta, joihin siirtyy osa sairaalan toiminnoista arviolta 2023-2024, minkä jälkeen rakentaminen jatkuu ja muille toiminnoille tehdään uusia rakennuksia, tavoitteena tilojen ja toimintojen uudistaminen vuoteen 2028 mennessä. Nykyinen päärakennus ja lastensairaala ovat 1970-luvulta ja uusin oma rakennuksemme on vuodelta 2010. Osa toiminnoistamme on alueen muiden toimijoiden rakennuksissa vuokralla. Käynnissä oleva uudistamisohjelma sisältää rakennusinvestointien lisäksi merkittäviä panostuksia uuteen teknologiaan. Osana tätä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (PPSHP) tulee kilpailuttamaan tarpeisiinsa vastaavan hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmän puitesopimuksen.

PPSHP:n tekniikan palveluilla on välitön tarve korvata nykyisten OYS:an kiinteistöjen vanhentuneita järjestelmäasennuksia sekä varustaa nykyisiä ja uusia rakennettavia kiinteistöjä kutsu- ja turvajärjestelmillä. Kilpailutettavalla puitejärjestelyllä on tarkoitus hankkia laitteita kaikkiin PPSHP:n toimipisteisiin. Lisäksi puitejärjestelyllä on tarkoitus hankkia laitteet uudistamisohjelman toteuttamiin uusiin rakennuksiin.

Uudistamisohjelman kohteita ovat muun muassa: ydinsairaalan 1. vaiheen A-allianssi (46700 m2) ja B-allianssi (45620 m2), sädehoitoyksikkö (4650 m2), ydinsairaalan vielä aloittamatta oleva 2-vaihe (arviolta 111 000 m2). Myöhemmin varmistuu mahdollinen jatkorakentaminen D-vaiheessa, alustava arvio sen laajuudesta on 74 000 m2.

Tulevan hankinnan tavoitteena on sopia yhden toimittajan puitejärjestelystä, joka mahdollistaa joustavan, tarpeen mukaisen kutsu- ja turvalaitteiden hankinnan PPSHP:n eri tarpeisiin sekä näihin liittyvien käyttöönoton ja käytön aikaisten palveluiden hankinnan.
Tulevan hankinnan kohteena on integroitu, nykyaikainen hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmä. Järjestelmän on mahdollistettava mm. mobiilit hoitajakutsut ja henkilöturvahälytykset, pääsyn- ja poistumisenvalvonta, sekä ihmisten ja laitteiden paikannus. Järjestelmään tulee voida liittää monipuolisesti erilaisia lääkintälaitehälytyksiä. Järjestelmän on oltava skaalautuva siten, että se palvelee tarvittaessa kaikkia PPSHP:n toiminnallisia tarpeita ja että siihen voidaan liittää myöhemmässä vaiheessa myös muita PPSHP:n Kontinkankaan ulkopuolisia kohteita ja käyttäjäryhmiä.
Hankinnan kohteena olevalla järjestelmällä voidaan toteuttaa yhtenäinen, paikantava henkilöturva vaiheittain kaikkiin PPSHP:n kiinteistöihin. Näin henkilökunnalla on vain yksi, paikantava turvapainike, joka toimii kaikkialla. Paikannusominaisuuksien tulee lisäksi integroitua PPSHP:n tulevaan toiminnanohjausjärjestelmään, mahdollistaen mm. hoitovälineiden ja laitteiden paikkatiedon hyödyntämisen osana toiminnanohjausta.
Tulevan hankinnan kohde käsittää järjestelmän ja laitteiden hankinnan ja niiden elinkaaren aikaiset jatkuvat palvelut.

Tulevaa kilpailutusta edeltäen PPSHP käynnistää markkinavuoropuhelun, jonka tavoitteena on saada potentiaalisilta ratkaisun tarjoajilta palautetta tarjouspyynnön vaatimusmäärittelyn luonnokseen.
Pyydämme kommentoimaan liitteen vaatimusmäärittelyä. Olemme kiinnostuneita siitä, näettekö esitetyt vaatimukset tarkoituksenmukaiseksi. Pyydämme tietoa siitä, vastaako edustamanne ratkaisu esitettyihin pakollisiin vaatimuksiin ja mikäli ei, miltä osin vaatimuksia tulisi kehittää, jotta voisitte tarjota ratkaisuanne mahdollisessa kilpailutuksessa. Voitte myös esittää näkemyksiänne vaihtoehtoisista tavoista täyttää tilaajan vaatimukset.

Tämä on tietopyyntö, ei hankintailmoitus. Tietopyyntö ei sido PPSHP:iä toteuttamaan hankintaa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tietopyyntö.pdf 192 KB
283090_liitteet.zip 129 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00