DigiOne (digitaalinen oppimisympäristö ja opetuksen hallintopalvelut) integraatioalustan hankinta - tietopyyntö

Information

1/27/2020 11:31 AM (GMT+01:00)
2/14/2020 3:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Vantaan kaupunki Vantaan kaupunki
Sini Pennanen Sini Pennanen
PL 1100
01030 Vantaan kaupunki
Finland
0124610-9

Closing date has passed.

Short description

DigiOne-hankkeen tavoitteena on luoda oppimisen ja koulutuksen järjestelmiä yhteen kokoava valtakunnallinen digitaalinen alusta. Alustan tavoitteena on kasvaa opetusalan digitaaliseksi ekosysteemiksi, johon opetuksen järjestäjät ja alan toimijat voivat liittyä. Haluamme yhdessä edistää oppimista ja luoda hyvinvointia pitkäjänteisesti.

Suunnitelmissa on luoda digitaalinen alusta, joka tukee opettajaa toteuttamaan uutta opetussuunnitelmaa ja tulevaisuuden pedagogista otetta. Tavoitteena on auttaa oppijaa keskittymään oppimiseen ja opettajaa oppimisen tukemiseen sekä tarjota yhdenvertaisemmat lähtökohdat oppimiselle. Järjestelmiä integroivan alustan avulla haetaan mahdollisuuksia mm. automatisoida hallinnon työtä ja koota yhteen tietoa eri lähteistä johtamisen ja päätöksenteon tueksi.

DigiOne-ytimen hankinnan ensimmäinen vaihe on tarkoitus käynnistää vuoden 2020 aikana. Ensimmäisessä vaiheessa toteutetaan:

1) opetustoimen sovellusten ja palveluiden integraatioalusta
2) integraatioalustan hallintaan liittyvät toiminnallisuudet

INTEGRAATIOALUSTA

Tämän tietopyynnön kohteena on integraatioalusta, jonka tarkoituksena on olla DigiOne:n teknisessä ytimessä mahdollistavana elementtinä muille ekosysteemin komponenteille ja toimijoille. DigiOne:n tavoitteena on johtaa ja hallita hankkeen tavoitteena olevaa ekosysteemiä teknisesti integraatioalustan kautta. Teknisen ratkaisun, integraatioalustan, lisäksi DigiOne-hankkeen tavoitteena on tämän tietopyynnön avulla löytää hankkeeseen sitoutuva integraatiokumppani ja -osaaja, jonka kanssa DigiOne-hanke pystyy toteuttamaan ja tuottamaan DigiOne-ekosysteemin teknisen ytimen.

Integraatioalustan alustavat tekniset vaatimukset on esitetty tämän Tietopyynnön liitteessä 1. Näiden vaatimusten avulla on pyritty kuvaamaan mahdollisimman kattavasti niitä ominaisuuksia, toiminnallisuuksia ja tarpeita, jotka toistaiseksi ollaan tunnistettu tarpeelliseksi DigiOne:n tavoitteiden näkökulmasta.

Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus kartoittaa opetustoimen tietojärjestelmiä tuottavien yritysten toiminnallisia ja teknisiä ratkaisuehdotuksia sekä ratkaisujen kehittämiseen liittyviä näkemyksiä.

Tämä ei ole hankintailmoitus, osallistumispyyntö tai tarjouspyyntö vaan markkinakartoitus ja tietopyyntö potentiaalisille palveluntuottajille. Tämän asiakirjan julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua.

Päätökset mahdollisesta hankintatavasta, aikataulusta ja mahdollisen tarjouspyynnön sisällöstä tehdään tämän markkinakartoituksen jälkeen. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle. Tietopyyntö ei velvoita hankintayksikköä toteuttamaan hankintaa ja Vantaan kaupunki voi jättää tarjouskilpailun kokonaan toteuttamatta.

Vantaan kaupunki varaa mahdollisuuden kutsua tietopyyntöön vastanneita toimittajia myöhemmin erillisiin lisätietokeskusteluihin. Toimittajille voidaan antaa myös mahdollisuus Proof-Of-Concept ratkaisun demoamiseen sekä tarjouspyyntöasiakirjojen luonnosten kommentointiin. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyynnön tekemisestä tai mahdollisiin tietopyyntöön liittyviin esittelytilaisuuksiin osallistumisesta.

Tietopyynnön ja mahdollisen siihen liittyvän vuoropuhelun aikana esitetyt seikat eivät sido hankintayksikköä ja toimittajia mahdollisessa myöhemmässä hankintamenettelyssä. Jos hankinta toteutetaan, se voi poiketa tietopyynnössä esitetystä.

Tekniseen vuoropuheluun haluavia tarjoajia pyydetään ilmoittamaan yhteystietonsa sekä lähettämään pyydetyt selvitykset ja alustava näkemys kokonaisratkaisusta.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
DigiOne (digitaalinen oppimisympäristö ja opetuksen hallintopalvelut) integraatioalusta_liitteet.zip 8.80 MB
DigiOne (digitaalinen oppimisympäristö ja opetuksen hallintopalvelut) integraatioalusta.pdf 259 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00