23TTJ-1 Tekniske tjenester (lyd og bilde) Kilden

Information

52 - Contract notice
Open national
3/24/2021 2:09 PM (GMT+01:00)
4/26/2021 12:00 PM (GMT+02:00)
4/20/2021 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Kilden Teater og Konserthus IKS Kilden Teater og Konserthus IKS
Marianne Melby Marianne Melby
Sjølystveien 2
4610 Kristiansand S
Norway
986471839

Closing date has passed.

Short description

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er Norges nest største scenekunstinstitusjon og et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget gjennom Kilden Dialog. I samspill med hverandre representerer vi et kulturelt tilbud uten sidestykke. I 2019 opplevde 176.000 publikummere 848 konserter, forestillinger og arrangementer i Kilden, utført av et mangfoldig lag som representerte 252 årsverk fordelt på 64 yrkesgrupper, bestående av 23 nasjonaliteter.

https://www.kilden.com/

Kilden har egen Produksjonsavdeling med blant annet en Lydseksjon bestående av fem ansatte lydteknikere og en Bildeseksjon bestående av to ansatte og en felles seksjonsleder. Vi har behov for bistand til lyd- og bildetekniske oppgaver for å kunne gjennomføre våre arrangementer når aktiviteten er større enn det vår grunnbemanning kan betjene.

Vi trenger teknikere til flere typer oppgaver og arrangement. Vi forventer ikke at alle kan alt, men ønsker kvalifisert personell innen teater (både design og avvikling), konserter (FOH, monitor og linjer), kamerakontroll, video, foto, sende- og streamingkontroll, A/V-avvikling på kurs og konferanser og til enkel service og vedlikehold av utstyr.

Konkurransen består av to delpakker:
1. Lydtekniske tjenester. Forventet årlig omfang ca 700 timer. Vi planlegger å inngå rammeavtale med rundt 10 leverandører.
2. Bildetekniske tjenester. Forventet årlig omfang ca 700 timer. Vi planlegger å inngå rammeavtale med mellom 5-10 leverandører.

Vi forbeholder oss retten til å foreta avrop blant leverandørene som har fått kontrakt utfra den aktuelle teknikers kompetanse ift type arrangement og ikke ut i fra en forhåndsbestemt liste eller liknende. I tilfeller hvor produksjonen krever det, eller hvor produksjonen ikke er avklart fullt ut - som for eksempel ved større egenproduksjoner, lange avviklingsperioder, eller turné - forbeholder vi oss retten til å inngå særavtaler med den enkelte leverandør.

Vi tilbyr et honorar på kr 448,- eks mva pr time, og vil basere evalueringen utelukkende på kompetanse (som beskrevet under evaluering). Se øvrige kontraktsvilkår i vedlagt kontrakt under dokumenter. Tilbyderne som har den beste kompetansen blir vinnere av konkurransen.

Vi planlegger å inngå rammeavtaler med valgte leverandører på ett år. Oppdragsgiver har videre opsjon til å forlenge rammeavtalen i to nye år, med ett år av gangen. Varsel om utløsing av opsjon vil gis senest to måneder i forkant av avtalens utløp.

Lots

In order to participate in one or more of the listed lots, click on the lot itself. On the specific lot you can show your interest and continue the tender proces.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Avtale 23TTJ1-K Teknisketjenester Kilden .pdf 251 KB

Dynamic documents

Name
Konkurransegrunnlag 23TTJ-1 Tekniske tjenester (lyd og bilde) Kilden - Åpen tilbudskonkurranse FOA Del II

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00