Artroskopiasimulaattori

Information

Open procedure
8/19/2019 11:47 AM (GMT+02:00)
9/13/2019 11:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Sansia Oy Sansia Oy
Tuula Rastiola Tuula Rastiola
PL 2000, Viestikatu 3
70600 Kuopio
Finland
2364760-8

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohde on artroskopiasimulaattori polven atroskopiaan Kuopion yliopistolliseen sairaalaan (KYS). Kuopion yliopistollinen sairaala ja Itä-Suomen yliopisto ovat yksi maamme merkittävimmistä lääketieteen ja erikoislääkärikoulutuksen paikoista. Hankinnan kohteena olevaa artroskopiasimulaattoria on tarkoitus käyttää ortopedian ja traumatologian erikoislääkärikoulutuksessa ja lääketieteen perusopetuksessa.

Simulaattorin tulee olla realistinen sekä anatomisten mallien suhteen ulkoisesti (esim polvi, olkapää) että virtuaalisen nivelen sisäisen anatomian suhteen. Myös instrumentaation tulee vastata mahdollisimman totuudenmukaisesti oikeaa tähystysinstrumentaatiota. Simulaattorissa tulee olla polven artroskopian lisäksi laajennusmahdollisuus olkapään, lonkan ja nilkan artroskopiaan. Simulaattorin tulee kyetä tallentamaan suoritusparametrejä suoritetuista tähystysharjoitteluista ja sisältää koulutusohjelmiston. Simulaattoridataa käytetään koulutettavan suoritustason arvioinnissa.

Hankinnalle on myönnetty EAKR-rahoitusta sekä opetus EVO ja STM -rahoitusta. Tarkemmin hankinnan kohde ja sen vaatimukset on kuvattu tarjouspyyntöasiakirjoissa.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Artroskopiasimulaattori_liitteet.zip 176 KB
Artroskopiasimulaattori.pdf 220 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00