Faglig bistand - Sikringshandboka skred i bratt terreng

Information

5/24/2019 2:31 PM (GMT+02:00)
6/7/2019 12:00 PM (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)
Kjetil Svangtun Kjetil Svangtun
Middelthunsgate 29
0368 OSLO
Norway
970205039

Closing date has passed.

Short description

NVE utvikler en digital håndbok for sikringstiltak mot flom og skred. Sikringshåndboka skal gi veiledning til planlegging, prosjektering, utførelse og tilsyn, drift og vedlikehold av sikringstiltak mot flom og skred. Fokuset ligger på fysiske sikringstiltak og målgruppen er i første rekke prosjekterende ingeniører, entreprenører og kommuner. Håndboka er delt inn i tre hovedtemaer:
 
1. Flom og erosjon
2. Kvikkleireskred
3. Skred i bratt terreng
De ulike temaene er delt opp i fire faser:
1. Planlegging
2. Prosjektering
3. Utførelse
4. Tilsyn, drift og vedlikehold (FDV)
Sikringshåndboka skal ikke være en lærebok, men gi en oversikt over arbeidsgangen og aktuelle vurderingspunkter gjennom de ulike fasene fra planlegging til tilsyn, drift og vedlikehold. Sikringshåndboka består av noen få oversiktssider og mange moduler. Hver modul representerer adskilte arbeidsprosesser, og satt i sammenheng danner de arbeidsgangen for de ulike sikringstiltakene.
 I forbindelse med utarbeidelse av delen av håndboka som omhandler skred i bratt terreng ønsker vi å knytte til oss en ekstern konsulent som diskusjonspartner. Det vil også være aktuelt med bistand til å skrive enkelte moduler.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00