Byggevarer

Information

8
Byggevarer
Rammeavtale med en leverandør
Byggevarer og verktøy
Uwe Matthaus
ikke oppgitt i kunngjøringen eller konkurransedokumentene
Over EØS terskelverdi
IK180086

Innkjøp konsern
Byrådsavdeling for finans, næring og eiendom (BFNE)
Ja, se bilag 3
Ja, se bilag 3
Conditions

DDP Delivered Duty Paid
Not Applicable
Net per 30 days
NOK
OBS: Byggematerialer for bruk i sløydundervisning er ikke gjenstand for denne avtalen, da den primært er innrettet for å dekke profesjonelt behov for byggevarer. 

Alle leveranser skal skje fritt levert DDP (Incoterms 2010) til oppdragsgivers virksomheter i og utenfor Bergen kommune og på leveringssted som angitt under, eller, dersom det er avtalt særskilt, til leveringsstedet som er avtalt for den enkelte leveransen.

Lagervarer (jfr. kontraktsbilag 4A)skal kunne hentes samme dag. Dersom oppdragsgiver ønsker varene levert, skal slik levering skje senest 48 timer etter bestilling, forutsatt at bestilling er foretatt i tidsrommet 08:00-16:00. Dette punktet kan fravikes for leveranser utenfor Bergen kommune.

Bestillingsvarer (jfr. kontraktsbilag 4A) skal leveres senest 72 timer etter bestilling. Dette punktet kan fravikes for  «odde» varer som det ikke kan forventes er lagerført i Norge. For varer som ikke lagerføres i Norge må leveringstid avklares i hvert tilfelle.

Alle leveranser over kr. 10.000 ekskl. mva skal være fraktfritt levert på angitt sted i Bergen.

Leverandør kan ta frakt- og leveringstillegg på NOK 900,- for levering av varer til oppdragsgiver med verdi under kr. 10 000 eksl. mva. For leveranser som krever bruk av kran for lasting og lossing kan leverandør kreve et frakt- og leveringstillegg på 1300 kroner, dersom vareverdi ligger under 10.000 kr eks mva.

Frakt- og leveringstillegget er fast, og er ikke gjenstand for prisregulering.

E-handel er foretrukket bestillingskanal, men bestilling per telefon, e-post eller i butikk/utsalgssted er mulig.
Utsalgssteder: Bergen/Minde, Askøy, Åsane, Knarvik.

Description:

Rammeavtale for byggevarer og tilhørende produkter. Omfatter ikke verktøy, maling og malingsverktøy, andre malingsprodukter, verneutstyr og arbeidsbekledning. Sløydprodukter for bruk i skolen er ikke omfattet av avtalen, da avtalen er innrettet mot profesjonelt bruk av byggevarer.

Suppliers

Name Primary contact Phone
Optimera AS (hovedenhet) Ole-Jørgen Mo

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00