Kontormøbler

Information

22
Kontormøbler
Rammeavtale med en leverandør
Inventar (møbler)
Tone Dahle
201629902
Sølvi Søbstad
50-54 mill NOK
Over EØS terskelverdi
IK170003
Innkjøp konsern
Byrådsavdeling for finans, næring og eiendom (BFNE)
Tropisk trevirke, flammehemmere og forkrommede metalldeler skal ikke forekomme. Krom skal heller ikke benyttes ved garving av skinn. Kreftkremkallende stoffer eller ulovlige stoffer skal ikke forekomme.
Leverandør skal ha en miljøvennlig ordning for retur av emballasje.Conditions

DDP Delivered Duty Paid
Not Applicable
Net per 30 days
NOK
Kontaktperson hos leverandør
Franz Wolff
Mob.: 90148829
E-post: Franz.Wolff@inputinterior.no

Bestilling:
Noen standardprodukter er tilgjengelige i e-handel. Dersom du ikke finner det du trenger på e-handel, tar du direkte kontakt med leverandør for veiledning og tilbud. Mange av møblene kan tilpasses med blant annet fargevalg og stoffkvaliteter. Etter at du du har fått et skriftlig tilbud fra leverandør, bestilles produktene ved hjelp av fritekst i e-handel.

Levering:
Enkelte av varene i e-handel er standardsortiment (f.eks. kontorstoler og hev/senk skrivebord) som lagerføres og kan leveres i løpet av 3 dager. Andre varer har 14 dagers leveringstid. For varer med 3 eller 14 dagers leveringstid er det begrensninger i blant annet fargevalg. Sorter på leveringstid i e-handel for å finne sortiment med 3 eller 14 dagers leveringstid.  For det øvrige sortimentet er leveringstiden maksimalt 8 uker.

Møblene skal leveres ferdig montert, eller de monteres av leverandør på leveringsstedet. Leverandør er ansvarlig for å rydde og fjerne all emballasje. Det er fri frakt på alle møbler kjøpt på våre rammeavtaler.

Leverandøren kan levere prøver av produkter innen en uke, uten kostnader for bestiller. Leverandøren kan også levere planløsninger uten ekstra kostnader.

Garanti og vedlikehold
Utvidet garanti på 5 år. Alle møbler som trenger vedlikehold, skal i henhold til avtalene leveres med informasjon om hvordan produktet skal vedlikeholdes. Leverandørene skal videre kunne erstatte slitedeler til møblene i minimum 10 år etter levering. Møblene skal være merket med navnet på leverandør eller produsent, slik at det blir lettere å spore opprinnelsen.

Description:

Rammeavtale om kjøp av kontormøbler for Bergen kommune med samarbeidsparter. I tillegg til møbler omfatter avtalen service, reparasjoner, ettersyn, tilpasning/justering og levering av reservedeler.

Rammeavtalen gjelder for kjøp inntil kr. 100.000 ekskl. mva. For kjøp over kr. 100.000 vil det bli kunngjort egne konkurranser gjennom dynamisk innkjøpsordning (DPS).

Rammeavtalen vil gjelde fra 01.03.2017 til 28.02.2021. 

Suppliers

Name Primary contact Phone
Input interior Norway AS Franz Wolff

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00