MA 3153/18 RFI Lydeffektarkiv

Information

20.09.2018 15:04 (GMT+02:00)
08.10.2018 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Thor Anders Mathisen Thor Anders Mathisen
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
Post: RC12, Boks 8500 Majorstuen, N-0340 Oslo, Norway

0340 OSLO
Norwegen
976390512

Closing date has passed.

Short description

NRK søker med dette informasjon om tilbydere som kan supplere oss med et godt utbygd lydeffektarkiv. Hensikten med denne forespørsel er å komme i kontakt med aktuelle tjenesteytere som kan bli invitert med i en nært forestående konkurranse.
 
NRK har noen tusen arbeidsstasjoner som produserer programmateriale. Både lyd alene; radio/Podcast), eller lyd og bilde; alle former for TV-sendinger. De fleste av programformene som produseres har en stor andel lyd som er live, eller opptakslyd fra location.
Både ved direktesendinger og redigerte sendinger er det stort behov for å legge til lyd. Det kan være effektlyder og miljølyder.
Vi søker en leverandør som, basert på abonnementstjeneste, kan levere NRK et bredt- og variert lydeffektarkiv. 
 
Tjenesten skal kunne brukes av alle i NRK som har behov for lydeffekter. Tjenesten må innebære enkel tilgang og administrering, fortrinnsvis via en brukervennlig app. med god søkemotor og rask tilgang for lytting. Tjenesten bør også kunne indeksere lokale lydarkiv slik at all lyd hver bruker har tilgang til, kan lokaliseres raskt.
 
Applikasjonen må være kompatibel både med PC og Mac. 
 
Lydarkivet må inneholde alle lydeffekter og atmosfærer som er relevant for å supplere reportasjer, dokumentarer og dramatiseringer med handling fra nåtid. Arkivet må også ha et rikelig tilbud av lyddesignelementer til bruk i animasjoner og dramatiserte fiksjonsscener. Det er kun lydbibliotek av en viss størrelse som vil bli invitert med i en nært forestående konkurranse. 
 
NRK søker med dette informasjon om ambisiøse leverandører, som i samarbeid med NRK kan videreutvikle og forbedre beskrevet tjeneste. Interessenter bes melde seg på via Mercell portalen.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
RFI dokument.docx 20 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen