Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän Hämeenlinan yksikön vuosikorjaustyöt

Information

Offenes Verfahren
17.07.2017 14:32 (GMT+02:00)
31.08.2017 11:00 (GMT+02:00)

Buyer

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Päivi Vähämäki Päivi Vähämäki
Ahvenistontie 20
13530 Hämeenlinna
Finland

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän Hämeenlinnan yksikön vuosikorjaustyöt ajalle 1.10.2017 - 30.9.2018. Tämän jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana ja se on tilaajan tai palveluntuottajan irtisanottavissa kuuden (6) kuukauden irtisanomisajalla. HUOM! Tarjouspyyntö rakentuu siten että työt on jaettu kuuteen (6) osa-alueeseen. Osatarjoukset ovat sallittuja. Osa-aluetta koskevat mahdolliset erilliset vaatimukset ja poikkeukset on ilmoitettu ko. osa-alueen tarjouspyyntöasiakirjassa ja/tai tarjouslomakkeessa. Jokaisesta osa-alueesta on oma "tarjouspyyntöasiakirja" yksilöidyin vaatimuksin tämän tarjouspyynnön liitteenä. Tämän tarjouspyynnön liitteenä on sopimusluonnos (liite 4 ), joka muokataan kullekin osa-alueelle sopivaksi.

Rakennusurakoitsija velvoitetaan toimimaan vuosikorjaustöissä päätoteuttajana (yhteinen rakennustyömaa) ja hoitamaan työntekijäluettelon ylläpidon sekä kaikki viranomaisille tehtävät ilmoitukset. Muilla urakoitsijoilla ja tilaajan hankkijoilla on ehdoton velvollisuus ilmoittaa kaikki työntekijänsä ja työmaalla toimivien toimijoiden tiedot päätoteuttajalle hyvissä ajoin. Jos edellä mainituissa asioissa tapahtuu laiminlyönti, joka johtaa sanktioon, niin laiminlyönyt urakoitsija vastaa sanktion kaikista kustannuksista. Päätoteuttaja huolehtii omalta osaltaan kuukausittain verohallinnolle ja muille viranomaisille tehtävistä ilmoituksista sekä säilyttää tiedot / asiakirjat vaadittavat kuusi vuotta kunkin työvuoden päättymisestä lukien.

 Tilaaja huolehtii verohallinnolle tehtävät kuukausittaiset, vuosikorjausurakoitsijoita koskevat, urakkailmoitukset. Kukin urakoitsija huolehtii itse työsuorituksiinsa liittyvistä yli 15 000 euron sopimuksista ja niihin liittyvistä ilmoitusvelvollisuuksista verottajalle huomioiden peräkkäiset, samaan tehtävään liittyvät sopimukset, jotka tulkitaan yhdeksi sopimukseksi. Rakennushankkeessa noudatetaan ns. tilaajavastuulakia. Tarjoajien työntekijöiltä edellytetään hyvää suomenkielen taitoa. Tarjouspalvelu.fi -palveluun täytettävän hintatiedon lisäksi on liitteiksi ladattava kaikki edellytetyt liitteet, mukaan lukien Tarjouslomake (liite 1). Tarjouslomakkeen YHTEENSÄ, Arvioitu vuotuinen kustannus tulee olla sama kuin tarjouspalvelu.fi -palveluun syötetty hinta. Tarjousvertailussa käytetään sähköisesti syötettyä hintaa. Puutteellisesti ja/tai virheellisesti täytetyt liiteasiakirjat johtavat tarjouksen hylkäämiseen.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Liite 1_Tarjouslomake_HML_Ilmastointityöt.docx 249 KB
Liite 1_Tarjouslomake_HML_Lattianpinnoitustyöt.docx 249 KB
Liite 1_Tarjouslomake_HML_Maalaustyöt.docx 249 KB
Liite 1_Tarjouslomake_HML_Putkityöt.docx 249 KB
Liite 1_Tarjouslomake_HML_Rakennustyöt.docx 249 KB
Liite 1_Tarjouslomake_HML_Sähkötyöt.docx 249 KB
Liite 2_Selvitys riittävästä henkilöstöstä_kalustosta_työvälineistä.docx 248 KB
Liite 3_Selvitys tarjouspyynnön ehdottoman vaatimuksen täyttämisestä.docx 249 KB
Liite 4_Sopimusluonnos_HML_Vuosiurakointi.docx 156 KB
Liite 5_Turvallisuusasiakirja.docx 42 KB
Liite 6_Vuosikorjaustöiden_puhtaudenhallinta.pdf 83 KB
Liite 7_YSE_1998.pdf 173 KB
Tarjouspyyntö.pdf 226 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen