Høring vedrørende foreløbigt udbudsmateiale på levering af diabetes til SK

Information

13.06.2017 13:44 (GMT+02:00)
04.08.2017 13:00 (GMT+02:00)

Buyer

Billund Kommune Billund Kommune
Susanne Hansen Susanne Hansen
Jorden rundt 1
7200 Grindsted
Dänemark
29189765

Closing date has passed.

Short description

For at sikre, at der ikke udelukkes gode tilbud pga. uhensigtsmæssige krav, er det besluttet at lave en skriftlig høring af de udarbejdede krav. Sydjysk Kommuneindkøb ønsker at det kommende udbud, i så høj grad som muligt afspejler forholdene i markedet. Det er derfor valgt, at der bliver offentliggjort et foreløbigt materiale, som oplæg til et skriftligt høringssvar fra markedets partener.

Denne forudgående proces, vil forhåbentlig resultere i dels et materiale, der matcher markeds situationen, dels en bedre proces og slutteligt en bedre forventnings afstemning i forhold til det kommende samarbejde.

Sydjysk Kommuneindkøb opfordrer derfor alle interesserede til at gennemgå materialet og afgive skriftligt høringssvar, hvor der forhåbentlig kommenteres på fundne uhensigtsmæssigheder, forslag til ændringer og evt. ønsker om præcisering. 

Materialet, som fremligger til høringen, er en del af et samlet udbudsmateriale. Der kan derfor være henvisninger til materiale, som ikke indgår i høringen.

Frist for afgivelse af høringssvar:

Sidste frist for fremsendelse af skriftligt høringssvar er fredag den 4. august 2017 - kl. 13.00. Billund Kommune er tovholder på udbuddet, og hørings svaret skal derfor sendes enten via "kommunikation" i Mercell eller pr. mail til Susanne Hansen, suh@billund.dk">suh@billund.dk. Herefter vil arbejdsgruppen gennemlæse alle høringssvar.

Vi gør opmærksom på, at ingen af høringssvarene vil blive offentliggjort efterfølgende.

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbudsmateriale 126 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen