Ad-hoc avtale om ekspertkompetanse til leveranse av ny eller endret funksjonalitet, samt prosjektledere

Information

02.10.2015 16:41 (GMT+02:00)
16.11.2015 12:00 (GMT+01:00)
No
No

Buyer

AS Vinmonopolet AS Vinmonopolet
Jasenko Redzic Jasenko Redzic
Akersgaten 51
Postboks 6953 St. Olavs plass

0130 Oslo
Norwegen
817209882

Closing date has passed.

Short description

Prinsippet for Del B er at Vinmonopolet kjøper ekspertkompetanse for spesifiserte leveranser. Med ekspertkompetanse menes i denne sammenheng engasjement av en eller flere ekspertressurser for spesifikke prosjekter og større endringsordre hvor leveransen består av følgende elementer:

  • utføre en analyse av spesifikke utfordringer med tanke på å foreslå konkrete løsningsforslag
  • estimere leveransen i type kompetanse og timer
  • utvikle og enhetsteste ny eller endret funksjonalitet
  • dokumentere teknisk løsning
  • forberede for produksjonssetting

Det er ønskelig å kunne hente inn eksperthjelp til å bidra i alle typer saker: større utviklingsprosjekter som innebærer endringer av eksisterende funksjonalitet eller ny funksjonalitet, men også oppgaver knyttet til vedlikehold, service, oppgraderinger mv., samt muligvis brukerstøtte/opplæring. Vinmonopolet har normalt mellom 4-5 "releaser" per år, og vi ser for oss avrop mot avtale Del B for deler av disse leveransene.

Det er ønskelig at leverandøren kan ta ansvar for å bemanne utviklingsprosjekter og "releaser" med nødvendig kompetanse og ressurser basert på spesifikke bestillinger fra Vinmonopolet.

Vinmonopolet er åpne for at noen leveranser i prosjekter eller større endringsordre kan leveres av offsite/offshore ressurser.

Det er et krav at tilbudet spesifiserer aktuelle konsulenter i følgende personellkategorier med tilhørende timepriser:

Priskategori

Timepris i NOK ekskl. mva

Langvarig oppdrag

on-site

(> 3 mnd fulltid)

Kortvarig oppdrag

on-site

(< 3 mnd fulltid)

Kan tilbys som

offsite/offshore?

(JA / NEI)

Løsningsarkitekt

     

Ekspert

     

Seniorrådgiver

     

Rådgiver

     

Senior prosjektleder

     

Prosjektleder

     

Senior systemutvikler

     

Systemutvikler

     

Testansvarlig

     

Hvis offsite eller offshore ressurser tilbys, forventer vi klart definerte ansvarsforhold for styring av disse ressursene slik at Vinmonopolet i minst mulig grad må forholde seg til utvidede kontrollmekanismer, oversettelse eller kulturelle utfordringer. Vi ber om at organiseringen av ressurser beskrives i tilbudet.

Leverandørens prismodell for offsite eller offshore ressurser må beskrives, inkludert timepriser for de kategorier/kompetanser som tilbys.

Tildelingen vil fungere som en rammeavtale hvor Vinmonopolet vil tildele konkrete prosjekter/oppdrag på bakgrunn av mini-konkurranse mellom flere leverandører.

Følgende prosess vil bli gjeldende for tildeling av konkrete prosjekter/oppdrag:

  • Oppdragsgiver konsulterer skriftlig alle leverandører tilhørende rammeavtalen med beskrivelse av oppdrag, og tidsfrist for innlevering av tilbud
  • Leverandør sender inn tilbud skriftlig og innholdet holdes fortrolig for oppdragsgiver inntil utløpet av fastsatt tilbudsfrist
  • Oppdragsgiver tildeler oppdraget til den leverandør som har gitt det beste tilbudet på grunnlag av tilbudt kompetanse/team, estimat for å levere oppgaven samt timepriser. Dette står i samsvar med tildelingskriteriene for konkurransegrunnlaget.

 

Inngåelse av rammeavtale gir Vinmonopolet en rett, men ingen plikt til å tildele oppdrag innenfor rammeavtalen. Vinmonopolet er ikke forpliktet til å kjøpe noen bestemt mengde varer eller tjenester i rammeavtaleperioden.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen