EU-udbud af håndværkerrammeaftale: Maler fagentreprisen

Information

03 - Contract Award Notice
Entfällt
01.07.2015 15:58 (GMT+02:00)

Buyer

Svendborg Kommune Svendborg Kommune
Martin Fuglkjær Møller Martin Fuglkjær Møller
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Dänemark
29189730

Short description

Svendborg Kommune udfører løbende vedligeholdelse og reparation på kommunens bygninger og ønsker derfor i videst muligt omfang, at indgå forpligtende aftaler med håndværkere på baggrund af gennemførte udbud, der herefter bliver Svendborg Kommunes nye hushåndværkere for en firårig periode i et afgrænset område. Derfor gennemføres der i første omgang nogle mindre pilotprojekter for, at opnå erfaringer med denne type rammeaftaler.

Svendborg Kommune ønsker derfor gennem tre pilotprojekter at indgå rammeaftaler med en række entreprenører på enkelte udvalgte bygninger og fagentrepriser. På et senere tidspunkt forventer Svendborg Kommune at offentliggøre et mere omfangsrigt rammeudbud, der dækker alle bygninger og entrepriser.

Denne udbudte rammeaftale omfatter visse kommunale bygninger og ejendomme indenfor Maler fagentreprisen.

Enkeltopgaver med en værdi på op til 300.000 kr. ekskl. moms, men inkl. materialer per opgave er omfattet af udbuddet. Enkeltopgaver med en værdi på mere end 300.000 kr. ekskl. moms, men inkl. materialer er ikke omfattet af udbuddet og udbydes som selvstændige udbud uden for denne rammeaftale.

Malerarbejder indeholder ydelser indenfor dette fag i forbindelse med vedligeholdelses- og reparationsarbejder på visse af Svendborg Kommunes bygninger. Størstedelen af arbejdet vil være omkring fraflytningsboliger i udlejningsejendomme. Det er en fagentreprise, hvor følgende typiske bygningsdele vil være omfattet af rammeaftalen:

- Indvendige bygningsdele: vinduer, døre, vægge og lofter.

Opgaverne består af planlagt vedligeholdelse af kommunens ejendomme, der typisk udføres ved borgers fraflytning fra lejemål. Rammeaftalen kan endvidere omfatte andre opgaver samt hastearbejder indenfor almindelig arbejdstid.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen