NTNU Artsdatabanken Teknisk ekspert til standardisering og datamodellering av Naturtyper i Norge (NiN 2.0)

Information

Offenes Verfahren
31.03.2015 13:54 (GMT+02:00)
21.04.2015 14:00 (GMT+02:00)

Buyer

NTNU NTNU
Tove Strømman Tove Strømman
Høgskoleringen 1
7491 Trondheim
Norwegen

Closing date has passed.

Short description

Naturtyper i Norge (NiN) er Artsdatabankens type- og beskrivelsessystem for naturvariasjon. NiN deler inn norsk natur i typeenheter på ulik skala, og inneholder en standardisert inndeling av alle relevante miljøvariabler. En ny versjon av type- og beskrivelsessystemet for naturtyper foreligger som NiN 2.0. Naturtyper i Norge skal være en nasjonal infrastruktur for naturtyper og det skal etableres en sentral database med kartløsning som en del av denne infrastrukturen. Databaseløsningen skal kunne ta mot dataobjekter, lagre, validere/kvalitetssikre og distribuere disse på standardiserte formater til brukere i samfunnet.

Behov for datamodellering og standardiseringsstøtte.

For å dokumentere og standardisere datamodellen, er det behov for en teknisk ekspert for å delta i utforming av use cases, systematisere datastrukturen og å modellere dataflyten, spesielt å ivareta gjennomgående konsistens.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen