Sports- og fritidsartikler

Information

03 - Contract Award Notice
Entfällt
19.02.2015 15:45 (GMT+01:00)

Buyer

Direktoratet for Kriminalforsorgen Direktoratet for Kriminalforsorgen
Mette Søgaard-Andersen Typp Mette Søgaard-Andersen
Strandgade 100
1401 København K
Dänemark
53383211

Short description

Direktoratet for Kriminalforsorgen udbyder hermed rammeaftale om levering af Sports- og fritidsartikler. 

Kriminalforsorgen tilbyder de indsatte muligheden for, at dyrke forskellige former for motion og andre fritidsaktiviteter i arresthusene og fængslerne. Blandt de træningsformer der tilbydes samt undervises i for de indsatte, er diverse typer af boldspil, workout og anden sport. I fritiden har de indsatte endvidere mulighed for at socialt samvær om andre spil og diverse brætspil. Der indkøbes endvidere spil til børn i besøgsafdelinger. Kriminalforsorgen ønsker gennem dette udbud at indgå aftaler vedrørende de indkøb af udstyr til sports- som fritidsaktiviteter inden for dette udbuds rammer.

Det er et krav, at der tilbydes det fulde sortiment på delaftalerne i rammeaftalens løbetid. Der kan bydes på en eller begge delaftaler.

Gældende fra 1. marts 2014 har Kriminalforsorgen, som led i indsatsen mod misbrug af dopingmidler regelsættet for indsattes styrketræning. Reglerne er blevet skærpet, hvilket har betydet, at nogle institutioner har omlagt deres træningstilbud til kun at omfatte kredsløbstræning. Denne ordning er i Kriminalforsorgen benævnt Green Card ordningen. Hvilket er årsagen til, at der i tilbudslisten for delaftale 2 i bilag 1, er nogle produkter, som er benævnt Green Card udstyr, disse produkter købes udelukkende af institutioner der stadig har styrketræning under Green Card ordningen.

Kriminalforsorgens forventning er derfor, at hovedvægten af købet på aftalen vil ligge på delaftale 2, mens købet på delaftale 1 forventes at være mindre.
 

Delaftale 1 – Brætspil

Der er tale om følgende brætspilstyper: Skak, Ludo, Spillekort, Raflebægre, Puslespil, Vendespil, Trivial Pursuit, Kalaha, m.v. 

Delaftale 2 – Sports- og fritidsartikler

Der er tale om følgende produktgrupper: Fodbold, Badminton, Basket, Volley, Bordtennis, Bordfodbold, Hockey, Håndbold, Stepbænke, Medicinbolde, Fitnessmåtte, Boksning, Sjippetov, Dart, Billard, Frisbee, Kongespil, Kroket, Rundbold, tilbehør til diverse produktgrupper, m.v. 

Kriminalforsorgen indkøber hvert år for ca. 450.000 kr. i ovenstående sortiment.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen