Anskaffelse av 3T MR til klinikk for bildediagnostikk ved St. Olavs Hospital HF

Information

21.01.2015 20:39 (GMT+01:00)

Buyer

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Terje Haarberg Terje Haarberg
Olav Kyrres gt 6
7030 Trondheim
Norwegen
883974832

Short description

St. Olavs Hospital HF planlegger anskaffelse av 1-en- stk 3Tesla MR til klinikk for bildediagnostikk i nærmeste fremtid. Budsjettsituasjonen er per i dag ikke avklart, men klinikken og sykehuset ønsker allikevel en presentasjon av hva som faktisk finnes i markedet annó 2015 og hva som planlegges videre.

I den forbindelse, inviterer herved oppdragsgiver til konferanse (presentasjon) til ovennevnte formål.

Det ønskes presentert informasjon og materiale for 3T MR system som skal plasseres og benyttes i Gastrosenteret, og erstatte eksisterende dagens MRLab 13.

MR systemet skal være for et bredt spekter av MR undersøkelser av alle organer, inklusive CNS, hjerte, abdominale organer, prostata, muskel-skjelett. Alle typer kontrastundersøkelser, angiografier i alle anatomiske nivåer, samt diffusjon og perfusjonsstudier i de ulike organer. MR systemet skal brukes både til daglige kliniske arbeidet og forskningsaktivitet.

I tillegg til gjennomgang av ulike undersøkelser og bildeeksempler, er det ønskelig at leverandør presenterer ulike opptaksteknikker som er aktuelle med hensyn på overnevnte, samt nye sekvenser. Dette gjelder også bruken av parallell bildedannelse og andre hurtige bildeopptaks teknikker.

Videre er det ønskelig med en presentasjon av teknologisk løsning.

Intervensjons MR kan bli en aktuell problemstilling for St. Olavs Hospital, bl.a. innen mamma-diagnostikk og MSK. Vi ber derfor om at leverandør informerer om tilgjengelige systemer for intervensjons MR.

I tillegg ønsker vi presentasjon av løsning for etterbehandling av undersøkelsene, både frittstående arbeidsstasjon og serverbasert løsning er av interesse.

Presentasjonene ønskes gjennomført så raskt som mulig i forbindelse med søknad om investeringsmidler fra helseforetaket. Eksakt dato vil vi komme tilbake til etter at vi ser hvor mange som melder sin interesse.

Vi ber om at interessenter som melder seg på, oversender presentasjon i forkant av konferansen (senest en uke i forveien) til fungerende innkjøpssjef Terje Haarberg på terje,haarberg@stolav.no.

Ytterligere spørsmål kan stilles på e-post til ovennevnte eller avdelingsleder Roar Sunde (roar.sunde@stolav.no) ved klinikk for bildediagnostikk.

Med Vennlig Hilsen

Terje Haarberg

Fungerende Innkjøpssjef

St. Olavs Hospital HF

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen