Anskaffelse av Mobilt røntgenapparat til klinikk for bidlediagnostikk ved St. Olavs Hospital HF

Information

02 - Contract Notice
Offenes Verfahren
15.04.2014 09:03 (GMT+02:00)
27.05.2014 12:00 (GMT+02:00)
20.05.2014 12:00 (GMT+02:00)
26.05.2014 12:00 (GMT+02:00)
No

Buyer

St. Olavs Hospital HF St. Olavs Hospital HF
Terje Haarberg Terje Haarberg
Olav Kyrres gate 6
7030 TRONDHEIM
Norwegen
883974832

Closing date has passed.

Short description

Oppdragsgiver ønsker tilbud på utstyr som skal anvendes til mobil røntgenfotografering, hovedsakelig traumer og thorax i seng. I tillegg skal det tas diverse skjelettundersøkelser og abdomen. Apparatet som skal anskaffes, vil primært sett være med tanke på bruk på akutten og gastrosenteret ved St. Olavs Hospital HF.

Oppdragsgiver har en forventning til levetid på 10-ti- år på tilbudte apparat.

Anbudet gjelder anskaffelse av 1-ett mobilt røntgenapparat til klinikk for bildediagnostikk

Det bes om 1-ett- tilbud på utstyr beskrevet i konkurransegrunnlag. Dersom tilbyder har ett eller flere løsningsforslag til forespurte apparat, skal tilbyder velge det som de anser som mest hensiktsmessig ut i fra oppdragsgivers beskrivelse og kravspesifikasjon.

Oppdragsgiver gjør oppmerksom på at det er i denne anbudskonkurransen er inkludert opsjon på inntil 4-fire- tilsvarende apparater som tilbudte i dette anbudet. Opsjonene vil være gjeldende i en periode på inntil 4-fire-år i fra kontrakt er skrevet på den første maskinen som tilbudt i denne anbudskonkurransen.

Ved en eventuell utløsning av en eller flere opsjoner, vil det her åpnes for muligheten til å forhandle om endelig konfigurasjon med utgangspunkt i tilbudte maskin mhp hvor klinikken har tenkt å plassere apparatet. Oppdragsgiver vil påpeke at en slik eventuell fremtidig konfigurasjon ikke vil endre valgte apparat av vesentlig grad, men det er viktig at tilbyder spesifiserer i sine tilbud hvordan fremtidige tekniske opsjoner kan komme til nytte ved en eventuell utløsning av en eller flere opsjoner.

Oppdragsgiver vil evaluere på tilbudt pris på det mobile røntgenapparatet inkludert opsjoner på som vi etterspør i dette anbudet. Tilbudsprisen skal være den vi skal forholde oss til i evalueringen og 160983 det skal ikke tas forbehold om utløsning av ytterligere opsjoner i tilbudte priser.

Om det innrømmes rabatter, bes det oppgis hvilke rabatter som innrømmes ved kjøp av hhv 2, 3 eller flere mobile røntgenapparater i fra samme leverandør. Ferdig rabatterte priser settes inn på valgte opsjoner i vedlegg B, prisskjema.

Nødvendig opplæring av alt personell som jobber i den berørte enheten må inngå i leveransen

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen