NOR 023 - 2014 Vektertjeneste i Bjørnsonsgaten Botiltak

Information

02 - Contract Notice
Offenes Verfahren
07.03.2014 11:11 (GMT+01:00)
24.03.2014 12:00 (GMT+01:00)
18.03.2014 12:00 (GMT+01:00)
No

Buyer

Bergen Kommune Bergen Kommune
Kristian Gromholt Stein Hofstad
964338531

Closing date has passed.

Short description

Anskaffelsen gjelder vektertjeneste i Bjørnsonsgaten botiltak, 24 timer i døgnet – 365 dager i året.

 

Bjørnsonsgaten botiltak

Bjørnsonsgate botiltak er et by-omfattende botiltak for menn og kvinner i Bergen kommune. Botiltaket består av 33 hybler. I tillegg til hyblene er det i husets første etasje en personalbase for ansatte i Bjørnsonsgate botiltak og prosjektmedarbeidere i prosjektet «Housing First».

Huset eies og driftes av Bergen kommune, Etat for boligforvaltning.

Målgruppen for Bjørnsonsgate botiltak er bostedsløse menn og kvinner med omfattende og vedvarende problematikk i forhold til rusmiddelbruk, å bo og beholde bolig, helse og andre livsområder.

Beboerne inngår bo- og tjenesteavtale med Bergen kommune der beboer forplikter seg til å motta oppfølging i boligen og følge husordensregler. Beboer må ta imot oppfølging for å kunne bo i Bjørnsonsgate 4; boligen følger tjenesten.

Beskrivelse av huset/eiendommen

Bjørnsonsgate 4 har et bruksareal på 1.731 kvm.

Kjeller: 33 boder og vaskerom

  1. etasje: Vaktrom for vekter, personalbase med garderobefasiliteter, kontorplasser og kjøkken, fire kontor/samtalerom og et fellesrom som kan benyttes i forbindelse med oppfølging av beboerne.
  2. etasje: 13 hybler og vaskerom
  3. etasje: 12 hybler og vaskerom
  4. etasje: 7 hybler. Låst utgang til takterrasse

I første omgang er det deler av huset som ikke vil tas i bruk som storkjøkken i 1. etasje og rom i kjeller.

Inngangsdøren til huset vil være låst, og beboerne har eget nøkkelkort. Vaktselskap vil ha adgangskontroll med besøkende på huset, som ikke er i følge med beboere.

Det vil være stengte dører inn til hver etasje med adgangskontroll slik at beboere kun har adgang til egen etasje.

Det er montert videokamera ute rundt hovedinngangspartiet, i kjeller og i fellesareal som trappenedganger, korridorer etc.

Bergen kommune, Etat for boligforvaltning, har utarbeidet branndokumentasjon og det er montert sprinkelanlegg, brann/røykvarslere og branntavle i vaktrommet.

 

Bjørnsonsgate botiltak

I tillegg til leder av Bjørnsonsgate botiltak ansettes det 6 miljøterapeuter med helse- og sosialfaglig utdannelse i fast stilling. Miljøterapeutene har arbeidstid mandag til fredag fra kl. 08-20/22.  

Personalgruppen i Bjørnsonsgate botiltak vil bestå av miljøterapeuter og ansatte i vaktselskap.

Det skal være et hovedskille mellom oppgaver knyttet til faglig oppfølging av beboerne og oppgaver der hensikten er kontroll og vakthold for å ivareta sikkerheten på huset.

Miljøterapeutenes hovedoppgave er å etablere en samarbeidsrelasjon med beboerne og følge opp beboerne i forhold til forskjellige livsområder som for eksempel bolig, rus og helse.

Vekternes hovedoppgave skal være vakthold og kontroll, jmf kravspesifikasjon.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen