MA1961/07UM Utvikling og innhold til Spiller.no

Information

19.09.2007 00:00 (GMT+02:00)
28.09.2007 15:00 (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Norsk rikskringkasting AS Norsk rikskringkasting AS
Rune Dahler Rune Dahler
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 OSLO
Norwegen

Closing date has passed.

Short description

Bakgrunn for konkurransen

NRK AS er landets største mediebedrift med 3500 ansatte fordelt på 12 distriktskontorer, Marienlyst, Kanalsentret på Tyholt, Trondheim, Lisensavdelingen i Mo i Rana og Sami Radio.

NRK AS er et offentligrettslig organ og dermed underlagt: Lov av 16.07.1999 nr. 69 om offentlige anskaffelser med tilhørende forskrifter.

For denne anskaffelsen kommer følgende til anvendelse: Del I Regler for anskaffelser mellom NOK 100 000 og NOK 500.000 + mva.

Den valgte anskaffelsesprosedyren er konkurranse med forhandlinger.

 

NRK ønsker tilbud på følgende:

 

NRK utvikler nettstedet Spiller.no for alle spillinteresserte.

Vi ønsker å inngå i et samarbeid med leverandør av metadata på spill.

 

Vi ønsker et tilbud på en avtale om tilgang på metadata på spill.

Det vi vil ha er produktinformasjon som tittel, utgiver, utgivelsesår, sjanger, aldersgrense etc.

 

Vi ønsker denne dataen på alle spill som blir utgitt fortløpende, og tilgang på den samme informasjonen så langt i tid tilbake som mulig.

 

I tillegg ønsker vi et tilbud på arbeidet som må gjøres på den tekniske siden for at leverandørens metadata skal kunne implementeres i våre tekniske løsninger på mest brukervennlig måte.

 

Intensjonen er å gi brukerne treff når du søker på Spiller.no etter spilltitler av nyere dato. Dersom NRK ikke har laget noe redaksjonelt på spillet skal metadataen fra leverandøren gi brukeren kjerneinformasjon om spillet. Om NRK har laget noe redaksjonelt skal kjerneinformasjonen være rammen rundt presentasjonen av det redaksjonelle innholdet. Presentasjonen skal helst være i Spiller.nos design.

 

Vi ønsker tekniske løsninger og metadata ferdigstilt og levert så fort som mulig og senest innen 31.12 2007. Videre ønsker vi en løpende avtale som oppdateres enten før eller samtidig som spillet er ute.

 

Den tekniske løsningen må leveres i samarbeid med våre utviklere og det skal holdes et ukentlig fellesmøte med leverandør og redaksjonsledelsen om fremdrift. Dette kan skje i Trondheim ellerved bruk av videomøte.

 

Se produktside-spesifikasjonen som er å finne som et word vedlegg. Produktside-spesifikasjonen inneholder det vi ønsker oss av innhold og features og er en tenkt kombinasjon av hva vi skal levere og hva en ekstern leverandør skal gi oss.

 

 

Tildelingskriterier

Anskaffelsen vil bli tildelt ut fra prinsippet om:


Det økonomisk, totalt sett for NRK AS, mest fordelaktige tilbudet vurdert på grunnlag av følgende kriterier i uprioritert rekkefølge:

·        Pris.

·        Leveringstid.

·        Evnen til å møte oppgitte spesifikasjoner.

NRK forbeholder seg rett til å anta helt eller delvis hvilket som helst tilbud eller forkaste samtlige, hvilket kan medføre ny utlysing.

Forøvrig vises det til NRKs alminnelige kjøpsbetingelser som ligger vedlagt som egen link i Mercell merket ”Generelle betingelser”.

 

Leveringstid

Vi ønsker tekniske løsninger og metadata ferdigstilt og levert så fort som mulig og senest innen 31.12 2007.

 

Kommunikasjon

All kommunikasjon skal skje i kommunikasjonsplattformen i Mercell.

 

Firmaopplysninger

Skatter og avgifter

Tilbud må være vedlagt attest utstedt av offentlige myndigheter på at merverdiavgift og skatt er betalt. Dette gjelder også for tilbydere som allerede er leverandører til NRK.

Slik attest må ikke være eldre enn 6-seks måneder regnet fra tilbudsfristens utløp.

 

Garanti- og serviceytelser

Firmaets generelle garanti- og serviceytelser bes oppgis.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Produktside.doc 29 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen