Norwegian CCS study - Pre-qualification

Information

02 - Contract Notice
Verhandlungsverfahren
18.04.2013 12:17 (GMT+02:00)
21.05.2013 12:00 (GMT+02:00)
14.05.2013 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

Gassnova SF Gassnova SF
Christian Rønningen Steinar Bjelland
Dokkvegen 10
3920 PORSGRUNN
Norwegen
991627626

Closing date has passed.

Short description

Introduksjon
Gassnova SF ønsker å anskaffe en eller flere avtaler for Carbon Capture and Storage (CCS) mulighetsstudier. Denne invitasjonen for kvalifisering er det første steget i denne anskaffelsesprosessen. Målet er i utgangspunktet å gjennomføre studien med flest mulige kvalifiserte tilbydere. Hvis mer enn tre kvalifiserer seg, forbeholder Gassnova seg retten til å kunne redusere deltakere ned til et egnet antall innenfor budsjettmessig dekning.

Bakgrunn

Gjennom studiet Norwegian CCS skal Gassnova gjennomføre en bred og omfattende kartlegging av mulighetene for realisering av fullskala CCS i Norge utover Mongstad.

Utviklingen/fremdrift/gangen frem til i dag
Gassnova, har via en markedsdialog, allerede gjennomført en kartlegging for å identifisere eksisterende eller potensielle landbaserte utslippskilder av CO2 i Norge som overstiger 400 kt. CO2/år (terskelverdien for fullskala).

Målet med mulighetsstudien
Mulighetsstudien skal levere en rapport som karakteriserer det planlagte prosjektet i tilstrekkelige detaljeringsgrad. Det foreslåtte prosjektet vil bli evaluert mot en rekke kriterier. Kvalifiserte søkere vil få opplyst kriteriene i konkurransegrunnlaget/anbudsforespørselen.

Kvalifikasjonsinnbydelse
Med denne invitasjonen til kvalifisering vil Gassnova invitere CO2 utslippseiere som oppfyller kvalifikasjonskriteriene til å søke om kvalifisering for NCCS studien. Kun kvalifiserte søkere vil bli invitert med til neste steg i NSSC studien, og får mulighet til å gi tilbud for å gjennomføre en mulighetsstudie for sitt CCS prosjekt.

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen