Beskæftigelsesindsats vedr. vejledning og opkvalificering - ”Din fremtid på arbejdsmarkedet”

Information

02 - Contract Notice
04.07.2011 15:05 (GMT+02:00)
12.08.2011 12:00 (GMT+02:00)
12.08.2011 12:00 (GMT+02:00)

Buyer

Holbæk Kommune Holbæk Kommune
Morten Holm Morten Holm
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Dänemark

Closing date has passed.

Short description

Holbæk Kommune har siden efteråret 2010 arbejdet med at udvikle en aktiveringsstrategi med det formål at kvalitetssikre indhold og effekt af de tilbud, der gives til ledige eller sygemeldte borgere i Holbæk Kommune. Dette har resulteret i udviklingen af en række nye tilbud, der går på tværs af borgernes forsørgelsesgrundlag og samtidig sikrer borgerne en differentieret indsats. Dette udbud vedrører ét af disse tilbud; "Din fremtid på arbejdsmarkedet".

Opgaven
Opgaven består i at levere differentieret vejledning og opkvalificering, hvor indsatsen tilrettelægges og beskrives individuelt med henblik på eller i kombination med en virksomhedsrettet indsats ved hjælp af tilbuddets 4 grundelementer:
1. Afklarings- og vejledningsforløb med screening og afdækning af borgerens specifikke be-hov
2. Aktiviteter, der har fokus på arbejds- og uddannelsesaktiviteter
3. Aktiviteter, der har fokus på sociale og personlige kompetencer
4. Aktiviteter, der har fokus på psykologiske og helbredsmæssige kompetencer

Målgruppen af borgere
Arbejdsmarkeds- og uddannelsesfaglige ressourcer og udfordringer
Målgruppen har forskellig men ofte ringe arbejdsmarkedserfaring på det ordinære og almindelige arbejdsmarked, med hyppige og langvarige ledighedsperioder. Ingen eller ringe uddannelse.
Målgruppen har problemer med at opnå og fastholde arbejdstilknytning, afledt af afvigende norm-sæt og begrænsede sociale kompetencer. Målgruppen mangler motivation.

Sociale og personlige udfordringer ressourcer og udfordringer
Målgruppen mangler sociale kompetencer og accept af såvel skrevne som uskrevne regler, og har derfor svært ved at forstå og efterleve almindelige normer og regler på en arbejdsplads og i sam-fundet i øvrigt. Udviser ofte udadreagerende adfærd og manglende konflikthåndtering og har ofte meget negative netværksrelationer.

Psykologiske og helbredsmæssige ressourcer og udfordringer
Målgruppen kan have misbrugsproblematikker, fx som udslag af selvmedicinering. Målgruppen kan have ADHD-problematikker eller andre ikke nødvendigvis diagnosticerede psykiske udfordringer, der dog sjældent vil være afdækket.

Formålet
Arbejdsmarkeds- og uddannelsesfagligt
At gøre borgeren i stand til at modtage et virksomhedsrettet tilbud, skabe et realistisk selvbillede, udvikle arbejdsmarkedsperspektiv samt udvikle og fastholde motivationen i retning af ordinært ar-bejde/uddannelse.
At placere borgeren i virksomhedsrettet tilbud, job eller uddannelse.

Socialt og personligt
At gøre borgeren i stand til at mestre arbejdsliv og bruge sine ressourcer konstruktivt. At give bor-geren teknikker til konflikthåndtering og positiv dialog samt at medvirke til ny og positiv netværks-dannelse.

Psykologisk og helbredsmæssigt
At fastholde borgeren i eventuel misbrugsbehandling eller andre eksterne behandlingsforløb.


For at deltage i opgaven indsættes dette link i din internet browser:

http://permalink.mercell.com/29318903.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter du har meldt din interesse skal du oprettes i Mercell – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på ”My Mercell” for at se/downloade alle informationer.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Bilag 1- Tro og loveerklæring_beskæftigelsesindsats 5.doc 36 KB
Bilag 2 - Økonomisk og finansiel kapacitet_beskæftigelsesindsats 5.doc 38 KB
Bilag 3 - Teknisk kapacitet_beskæftigelsesindsats 5.doc 49 KB
Bilag 4 - Aktørens forslag til prismodel_beskæftigelsesindsats 5.doc 33 KB
Betingelser for prækvalifikation_beskæftigelsesindsats 5.pdf 119 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen