Indkøb af cykler og tilbehør

Information

12.03.2010 14:37 (GMT+01:00)
09.04.2010 10:00 (GMT+02:00)
07.04.2010 14:00 (GMT+02:00)
No
No

Buyer

Holbæk Kommune Holbæk Kommune
Morten Holm Eline Rahbek Grell
Strandstrædet 5
4300 Holbæk
Dänemark

Closing date has passed.

Short description

Holbæk er en attraktiv kommune med tidssvarende muligheder for en indholdsrig og sammenhængende tilværelse. En kommune med 70.000 borgere, der de senere år har oplevet en stor tilflytning.

Holbæk Kommune er en helhed af by og opland. Oplandet er 17 selvstændigt bæredygtige lokalsamfund, og Holbæk by er kommunens lokomotiv og Nordvestsjællands største handelsby med rig mulighed for kulturliv, café-, restaurantbesøg og shopping. En by, der ligger centralt langs bredden af den smukke Isefjord – blot 40 minutters kørsel fra København og under en times kørsel fra Storebæltsbroen.

Holbæk Kommune er desuden klimakommune, og dermed vil brug af cykler frem for biler i den daglige arbejdsgang medvirke til at nedsætte det samlede CO2 udslip.

Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud i henhold til Lov nr. 572 af 6. juni 2007 om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter. Den samlede omsætning på dette område estimeres til at være under tærskelværdien for EU-udbud, hvorfor opgaven udbydes efter reglerne om annonceringspligt.

 

Der indgås rammeaftale med én leverandør, og aftalen bliver obligatorisk for Holbæk Kommunes institutioner og enheder.

Aftalen træder i kraft den 1. juni 2010 og løber til og med den 31. maj 2012 med mulighed for forlængelse i op til to år.

 
Procedure:

Udbudsforretningen foregår via den elektroniske udbudsportal Mercell Sourcing Service (MSS).

For at deltage i udbudsforretningen indsættes dette link i din internet browser:

http://permalink.mercell.com/24035125.aspx

Her tilmelder du dig opgaven ved at trykke på ikonet foroven: ”Meld din interesse”. Herefter skal du udfylde en registrering af dit firma, hvis du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger for tilbudsgiver.

Efter du har meldt din interesse skal du først godkendes og oprettes i systemet – dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk . Når du er logget ind skal du trykke på My Mercell for at se/downloade alle informationer om opgaven.

Du kan stille spørgsmål omkring opgaven direkte til udbyder samt afgive tilbud og uploade tilbudsdokumenter. Spørgsmål skal stilles herigennem under fanen "Kommunikation". Svar fra udbyder afgives i anonymiseret form og kan ses under fanen "Ekstra Info" efter der er publiceret svar.

Alle dokumenter i tilbuddet skal uploades og sendes via MSS inden tidsfristen udløber, og er omkostningsfrit for tilbudsgiver. Bemærk at der til afsendelse af tilbuddet kan anvendes digital signatur. Digital signatur kan bestilles her: www.danid.dk. 3 dage før tilbudsfristen udløber vil du modtage en påmindelse omkring opgaven på din e-mail.

Spørgsmål omkring funktionaliteten i systemet sendes til support.dk@mercell.com eller ring på 63 13 37 00.

Al kommunikation med udbyder skal foregå igennem MSS, og rettes til Indkøbs- og udbudskonsulent Eline Rahbek Grell.

 

 

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Udbudsbetingelser 106 KB
Kontraktudkast 131 KB
Bilag 1 - Tro og love erklæring 47 KB
Bilag 2 - Kravspecifikation 66 KB
Bilag 3 - Oplysninger om beskyttelse på arbejdspladsen mm. 41 KB
Bilag 4 - Tidsplan 46 KB
Bilag 5 - Tilbudsdisposition 46 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen