VKG Kaevandused OÜ. Ülestõstetavate ektsioonusete/sektsioonväravate hooldus- ja remonditeenuse ostmine .

Information

30.06.2023 15:26 (GMT+02:00)
14.07.2023 11:00 (GMT+02:00)
No
No

Buyer

VIRU KEEMIA GRUPP AS VIRU KEEMIA GRUPP AS
Inna Revjakina Inna Revjakina
Järveküla tee 14
30328 Kohtla-Järve
Estland
16627014

Closing date has passed.

Short description

Ettevõtte nimetusVKG Kaevandused OÜ
Ojamaa kaevandus

Tsehhi, seadme või osakonna nimetus

Energo- mehaanika osakond
Hanke nimetusÜlestõstetavate  ektsioonusete/sektsioonväravate hooldus- ja remonditeenuse ostmine          

Hanke eest vastutav isikSergei Jefimov      
 +372 56934508
e-mail sergei.jefimov@vkg.ee

Hankemenetluse liik Avatud hankemenetlus

Hankeobjekti tehniline kirjeldus Ojamaa kaevanduse ülestõstetavate sektsioonuste/sektsioonväravate hooldus ja remont

Pakkuja ülesandeks on teostada regulaarset hooldus- ja vajadusel remonditöid paigaldatud väravatele.
Hooldus- ja remonditööde läbiviimisel tuleb juhinduda tootja poolt antud hooldusjuhenditest ja nende puudumisel üldistest antud süsteemi hooldusnõuetest.

Lepingu tingimused:

- Hooldusteenuse pakkumine peab sisaldama kõiki kulusid ja vajalikke töid väravate töökorras oleku tagamiseks (sh töötunnid, kulutarvikud ja transport).
- Hooldusteenuse tasu ei sisalda hooldatavate seadmete osade remonditasu ja varuosi. Samuti ei sisalda hooldusteenuse tasu rikete kõrvaldamist, mis on tekkinud Tellija kasutusvigadest või vääramatust jõust.
- Hoolduskordade arv kõikidele väravatele ja tõkkepuudele: 1-2 korda aastas vastavalt tellimusele.
- Kui plaaniliste hooldustööde käigus tuvastatakse seadmel rikkeid või seadme tõrgeteta töötamiseks on vajalik vahetada seadme varuosa ja/või selle detail (juhul kui see on lepingu hinnakirjas olemas), siis kooskõlastatakse varuosa ja/või selle detaili vahetamine eelnevalt tellija kontaktisikuga suuliselt või kirjalikult. Kontaktisikult saadud kooskõlastuse korral vahetatakse koheselt seadme varuosa ja/või selle detail, et taastada seadme korrektne töörežiim.

Kui tuvastatud riket ei ole võimalik kõrvaldada plaanilise hooldustöö käigus, või kui seadme varuosa ja/või detaili ei ole lepingu hinnakirjas, siis esitab pakkuja rikke kõrvaldamiseks e-kirjaga hinnapakkumuse hiljemalt 5 tööpäeva jooksul rikke avastamisest. Tellija kooskõlastab või lükkab tagasi, hinnapakkumuse hiljemalt 5 tööpäeva jooksul alates hinnapakkumuse saamisest, teavitades pakkujat e-kirjaga.

- Kui plaaniliste hooldustööde käigus tuvastatakse seadme rikkeid, mis ei kuulu remondile, siis tellija poolt aktsepteeritud hinnapakkumise alusel, paigaldatakse uus seade vana seadme demonteerimisega.
- Kui tellija leiab, et seadme varuosa ja/või selle detaili hind, või remondi- või avariitöö hind on ebamõistlikult kõrge, võrreldes turuhinnaga, või varuosade tarne aeg on tellija jaoks liiga pikk, siis
on tellijal õigus nõuda uut hinnapakkumust hinna alandamisega, analoogse varuosa või detaili või tööde teostamise maksumusega.
- Tellija tasub asendatavate varuosade ja detailide maksumuse vastavalt esitatud arvele. Arvetel peab olema välja toodud iga objekti kulu eraldi reana. Arve aluseks on teostatud tööde akt, mille koostab pakkuja ning mille allkirjastavad tööde teostaja ja tööde vastuvõtja iga objekti kohta eraldi. Arve esitatakse koos teostatud tööde aktiga (tööd, varuosad, materjalid) 2 tööpäeva jooksul peale tööde lõpetamist.
- Pakkujal peab olema rikketeadete ja väljakutsete vastuvõtmise võimekus (dispetšer) ning andma vajadusel tehnilisi telefonikonsultatsioone.
- Tööde läbiviimiseks vajalikud tööriistad ja abiseadeldised tarnib pakkuja. Tööriistad, seadmed jne, mida pakkuja tööde teostamiseks kasutab, peavad olema töökorras.
- Tellijal on õigus muuta seadmete arvu lepingu kestel, võttes aluseks sarnase seadme hoolduse ja remonditööde maksumuse hinna.
- Lepingu periood 24 kuud

Lisatud dokumendidPakkumuse vorm .
Väravate nimekiri.

Pakkumiste esitamise tähtaeg14.07.2023


Hinnad palume esitada ilma käibemaksuta.
Hankes tehtud hinnapakkumine on siduv.
Hankijal on õigus korraldada täiendavad läbirääkimised parimate pakkujatega.
Hankija jätab endale õiguse muuta tööde mahte või lükata tagasi kõik pakkumused, kui ilmnevad muutused Hankija tootmismahtudes või pakkumused ületavad Hankija eelarvelisi võimalusi.

Hankemenetluse küsimustes palun võta ühendust:
Inna Revjakina 

+372 33 424 03
+372 50 99327
e-mail inna.revjakina@vkg.ee

Pakkujale kehtivad hankelepingu täitmisel VKG tööohutuseeskirjad ja normdokumendid, mis asuvad veebilehel https://www.vkg.ee/partneritele.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Väravad.xlsx 12 KB
Pakkumuse vorm.xlsx 24 KB
Lisa 1_Töövõtulepingu (VKG kui Tellija) üldtingimused.docx 62 KB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen