KK - Veiledende kunngjøring - Ny barneskole Goma, 63241

Information

Prior information notice
01 - Prior information notice
23.12.2022 07:21 (GMT+01:00)

Buyer

Kristiansund kommune Kristiansund kommune
Svein Erik Dyrseth Svein Erik Dyrseth
Kaibakken 2
6509 KRISTIANSUND N
Norwegen
991891919

Short description

Det skal bygges ny skole på Goma i Kristiansund og i den forbindelse ønsker vi å gå ut med en markedsdialog. Den vil gå over til å bli en veiledende kunngjøring, det vil si at det er den samme publiseringen for de to. I løpet av januar vil bli supplert med dokumenter og gå over til en veiledende kunngjøring.

Man må melde sin interesse i denne markedsdialogen for å i fortsettelsen få dokumentene i veiledende kunngjøring. Det vil ikke være en egen veiledende kunngjøring, det er markedsdialogen som er den veiledende kunngjøringen i dette prosjektet. 
Det er ønskelig å få tilbakemelding fra markedet på noen forhold vi har i prosjektet. I fortsettelsen av denne markedsdialogen vil det bli publisert noen flere dokumenter som utgjør den veiledende kunngjøringen. Det vil i løpet av første uken i januar bli sendt ut en del spørsmål vi ønsker svar på.
For mer informasjon se vedlegg.
Dersom det er spørsmål ang. dette så ta kontakt på trine.gorseth@kristiansund.kommune.no

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen