Ultraäänilaitteen hankinta naistentautien poliklinikalle

Information

Offenes Verfahren
09.03.2022 14:25 (GMT+01:00)
24.03.2022 11:00 (GMT+01:00)

Buyer

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Päivi Vähämäki Päivi Vähämäki
Ahvenistontie 20
13530 Hämeenlinna
Finland
0818235-5

Closing date has passed.

Short description

Hankinnan kohteena on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin (KHSHP) Hämeenlinnan yksikön naistentautien poliklinikalle hankittava ultraäänilaite tämän tarjouspyynnön vaatimusten mukaisesti.

Tällä hankinnalla haetaan vaativiin gynekologisiin ultraäänitutkimuksiin soveltuvaa ultraäänilaitetta Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin (KHSHP) Hämeenlinnan yksikön naistentautien poliklinikalle. Laitteen käyttötarkoitus on naistentautien poliklinikan elektiiviset ja päivystykselliset gynekologiset ultraäänitutkimukset ongelmatilanteiden selvittämiseksi. Ultraäänilaitteella tulee onnistua diagnosoimaan perusgynekologisia sairauksia ja myös gynekologisia maligniteetteja ja niiden mahdollista levinneisyyttä. Rakenneanomalioiden selvittäminen ja myös lapsettomuuspotilaiden hoitojen seurannan tulee onnistua. Ominaisuuksien tulee olla säädettävissä potilaskohtaisesti hyvän kuvanlaadun saamiseksi potilaan koosta riippumatta. Ultraäänilaitteessa tulee olla ohjelma syvänäytteiden ottoon ohjainanturin kanssa ja mahdollisuus myöhemmin 3D ohjelman/anturin hankkimiseen tulee olla.

Ultraäänilaitteesta voi tarjota esittelylaitteen, mutta sairaanhoitopiiri pidättää itsellään oikeuden päättää, hyväksyykö käyttöönsä esittelylaitetta. Tarjoajan on kuitenkin annettava tarjoukseen myös uuden laitteen hintatieto, jota käytetään vertailuhintana.

Kukin tarjoaja voi tarjota vain yhtä laitetta. Jos tarjoaja tarjoaa myös esittelylaitetta, tämän tulee olla samanlainen laite kuin tarjottu uusi laite.

Tarjottujen laitteiden ja ohjelmistojen tulee muodostaa toimiva kokonaisuus ja sisältää kaikki normaalikäyttöön tarvittavat ohjelmat ja varusteet.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Ultraäänilaitteen hankinta naistentautien poliklinikalle.pdf 374 KB
Ultraäänilaitteen hankinta naistentautien poliklinikalle.zip 2,85 MB

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen