Annulleringsbekendtgørelse

Information

Contract award notice
21 - Social and other specific services – public contracts
Verhandlungsverfahren
14.05.2021 11:14 (GMT+02:00)

Buyer

Allerød Kommune Allerød Kommune
Louise Waneck Borello Louise Waneck Borello
Bjarkesvej 2
3450 Allerød
Dänemark
60183112

Short description

Annullationen skyldes, at opgavens omfang er ændret væsentligt.
Sideløbende med den igangværende udbudsproces har Byrådet i Allerød Kommune bedt forvaltningen om, i samarbejde med et eksternt konsulenthus, at pege på områder med mulige effektiviseringspotentialer.
På flere forsørgelsesområdet viser en gennemgang af praksis for bevilling af mentorstøtte, at Allerød Kommune i langt højere grad end kommuner med sammenlignelige rammevilkår bevilliger mentorstøtte.
Som led i politiske effektiviseringssager på området skal Kommunen derfor, i løbet af 2021 og de kommende år, nedbringe andelen af borgere med mentorstøtte samt støttebevilling efter Serviceloven.
Som konsekvens heraf, oversiger den i Udbudsbekendtgørelsen oplyste værdi på DKK 15.000.000 ex moms derfor langt det forventede indkøb.
Kommunen vil genoverveje modellen for konkurrenceudsættelse, herunder om rammeaftalen skal indkøbes efter et lempeligere regelsæt.

Mercell Germany

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 60
Mercell Germany | Askekroken 11, 0277 OSLO, Norwegen